// کد مطلب: ۱۰۵۷۰۳

پتروشیمی نوری با مشعل خداحافظی می‌کند

پتروشیمی نوری با مشعل خداحافظی می‌کند
لینک کوتاه کپی شد

طلانیوز: عملیات نصب و ساختمان پروژه بازیابی گازهای مشعل ظهر امروز با حضور مدیرکل محیط زیست استان بوشهر، فرماندار عسلویه، مقام‌های محلی و مسئولان پتروشیمی نوری آغاز شد و کلنگ احداث این واحد بر زمین خورد.

به گزارش طلانیوز: در این مراسم مدیرعامل پتروشیمی نوری گفت: پروژه بازیابی گازهای مشعل و تولید کود سولفات آمونیوم، تحقق آرزویی دیرینه است که با اجرای آن گامی بلند برای حفاظت از محیط زیست در منطقه عسلویه است.
تقی صانعی با بیان اینکه شرکت پتروشیمی نوری از بزرگترین مجتمع‌های تولید آروماتیک در جهان به شمار می‌رود، گفت:با اقدامات انجام شده، توانستیم رکورد جدیدی در تولید این مجتمع ثبت کنیم و به ظرفیت ۱۰۸ درصد تولید برسیم، تاکنون چهار میلیون و دویست و بیست هزار تن محصول تولید کنیم که تا پایان سال به ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تن خواهد رسید که رکورد تازه‌ای در طول حیات پتروشیمی نوری است.
وی تصریح کرد: این رکورد در حالی ثبت شده که متوسط تولید در ۶۲ شرکت پتروشیمی، ۸۵ درصد است.
مدیرعامل پتروشیمی نوری همچنین دریافت تندیس طلایی ویژه از وزیر نفت به دلیل عملکرد این شرکت در حوزه مسئولیت اجتماعی را از دستاوردهای این شرکت عنوان کرد و افزود: پتروشیمی نوری در حوزه مسیولیت اجتماعی، محیط‌زیست و کاهش مصرف انرژی دستاوردهای مهمی داشته و به دلیل کاهش مصرف انرژی که استاندارد آن به ازای هر تن محصول ۱۹ مگا ژول مصرف سوخت است به ۱۰ مگا ژول رسانده و‌به‌همین دلیل کاندیدای معرفی شرکت برتر در حوزه مدیریت مصرف انرژی از سوی سازمان استاندارد هستیم.
صانعی یکی از پروژه‌های بسیار مهم زیست محیطی این شرکت را اجرای پروژه بازیابی گازهای فلر و تولید کود سولفات آمونیوم دانست و گفت: سالهای سال بود که به دنبال اجرای این پروژه بودیم، اما به دلیل مسایل مختلف از جمله تحریم‌ها و همچنین نبود فرآیندهای مورد قبول همکاران ما، اجرای آن به تعویق افتاد و سرانجام اسناد مناقصه نهایی شد و برنده آن که یک شرکت ایرانی است برای اجرا انتخاب شد.
وی تاکید کرد: با اجرای این پروژه گازهایی که به فلر می‌رود و می‌سوزد، تبدیل به مواد پتروشیمی و کود شیمیایی می‌شوند و علاوه بر ایجاد ارزش افزوده با تولید محصول، موجب‌ حفظ محیط‌زیست و کاهش آلایندگی‌ها می‌شود.
مدیرعامل پتروشیمی نوری با بیان اینکه با راه‌اندازی این واحد سالانه ۶۰ هزار تن کود سولفات آمونیوم، ۶۵ هزار تن ال‌پی‌جی تولید می‌شود، ادامه داد: همچنین سالانه ۱۷ میلیون و هفتصد هزار مترمکعب گاز شیرین شده توسط این واحد تولید می‌شود که با مصرف آن به عنوان خوراک، مصرف گاز مجتمع کاهش پیدا می‌کند و علاوه بر کمکی که نوری به شبکه مصرف گاز کشور همین امروز با قطع صادرات گازوییل برای تامین سوخت مورد نیاز صنایع داخلی انجام می‌دهد دوچندان خواهد شد.
وی با بیان اینکه این پروژه با سرمایه‌گذاری ارزی حدود ۲۶ میلیون یورو و در مجموع ۹۹۶ میلیارد تومان ظرف ۲۶ ماه اجرا می‌شود، اظهار داشت: با اجرای این پروژه گوگرد که یکی از معضلات منطقه است، کاهش پیدا می‌کند و البته برای رفع این دغدغه در منطقه باید همه شرکت‌ها طرح‌های اینچنینی را اجرا کنند.
وی خاطر نشان کرد: یکی از اولویت‌های اصلی ما تبدیل شدن به صنعت سبز و کمک به کاهش آلودگی‌های زیست محیطی در عسلویه است.
نوری، شرکتی پیشرو در حفاظت از محیط زیست
مدیرکل محیط زیست استان بوشهر با اشاره به فعالیت‌های متعدد پتروشیمی نوری در راستای حفاظت از محیط زیست گفت: نوری یکی از شرکت‌های پیشرو در محیط زیست است و کاندیدای معرفی به عنوان صنعت سبز است.
فرهاد قلی‌نژاد با اشاره به گسترده‌تر شدن آلودگی هوا در سال جاری در کلان شهرها، اظهار داشت: با اجرای قانون هوای پاک و عمل کردن همه دستگاه‌ها به وظایف خود تا حد زیادی می‌توان از آلاینده‌های زیست محیطی کاست.

پتروشیمی نوری با مشعل خداحافظی می‌کند

تبلیغات متنی

ارسال دیدگاه