به گفته وی تا این جای کار از کمک بورس کالا برای تعادلبخشی در بازار فولاد به میزان زیاد بهره گرفته شده است و این مسیری است که باید ادامه یابد.
محتشمی پور گفت: باید روی طراحی ساختارهای متناسب با فضای بازار کار کرد چراکه برای ایجاد ابزارهای جدید و حتی تنظیم مقررات پایش بازار و کشف قیمت عادلانه نیازمند همکاری بورس کالا هستیم و باید روی دانش آن کار کرد.
وی با اشاره به اینکه اکنون بحث واگذاری پروانه های بهره برداری از مسیر بورس کالا مطرح شده اظهار کرد: این موضوع ضمن اینکه اقدام جدیدی محسوب می شود نیاز به کار کارشناسی زیادی دارد و بورس کالا در این زمینه فعال شده و امیدواریم بتوانیم با همکاری بورس کالا سریع تر به نتیجه برسیم.
محتشمی پور با تاکید این نکته که در فضای رقابتی نیازمند رگولیشن و تنظیم گری نیستیم، گفت: اما اگر در کالایی فضا از حالت رقابتی خارج شد، رگولیشن و تنظیم گری خاص نیاز است. رگولیشن هایی که اجازه ندهد قیمت از حالت منطقی خارج شود.
وی اظهار کرد: اگر اعتقاد دولت قیمت گذاری دستوری بود نیاز به تکیه بر ظرفیت های بورس کالا نبود و لذا بحث دولت قیمت گذاری دستوری نیست و تنها موضوع، تعادل بخشی به بازار با همکاری و کمک بورس کالا است.
به گفته معاون وزیر صمت در برخی کالاها نظیر زنجیره صنعت روی یا گندله با مشکل مواجه هستیم و چون در بعضی بخش ها، کالا به فروش نمی رود، بازار عملا شکل نگرفته و از اینرو قابل مشاهده است که نیازمند انعطاف پذیری در مقررات هستیم که این موضوع کار سنگین کارشناسی را می طلبد و امیدواریم با بهره گیری بیشتر از ظرفیت های بورس کالا بتوانیم در مسیر تعادل بخشی به این بازارها حرکت کنیم.
کالاخبر
0 دیدگاه