از معماری تا دنیای جواهرات | خلق انگشتری زیبا به نام Skein

این طرح‌ها که یادآور فرم‌های و منحنی های معروف زاها حدید در معماری هستند، در نمایشگاه بهترین ساعت‌ها و جواهرات سوئیس به نمایش درآمدند.
از  معماری تا دنیای جواهرات | خلق انگشتری زیبا به نام Skein

به گزارش طلانیوز: زاها حدید در اولین گذار خود از دنیای بزرگ معماری به قلمرو ظریف جواهرات، با برند لوکس سوئیسی “کاسپیتا” همکاری کرد.

نتیجه این همیاری، خلق انگشتری زیباست که Skein نامیده شد. انگشتر به‌صورت ساختارهای سلولی طبیعی است. Skein از لایه‌های نازکی تشکیل شده که روی هم سوار شده‌اند.

هر لایه، شبکه‌ای توری است که از هم‌پوشانی هندسه‌های سلولی شکل حاصل می شود.

انگشتر از جنس طلای سیاه، سرخ، سفید یا زرد است و در طرح آن از مدلهایی با الماس و بدون الماس استفاده شده است.

زاها حدید همچنین دستبندی با ساختاری سلولی در موجودات زنده طراحی کرده است که هنر و توانایی بی نظیر کاسپیتا را به رخ می کشد، دستبندی که بیش از ۳۰۰ ساعت برای صیقل دادن آن وقت صرف شده است تا ظرافتی چالش برانگیز را به معرض نمایش بگذارد.

 

 

طراحی جواهرات

زاها حدید، طراح و معمار برجسته عراقی که به طور ناگهانی در ۳۱ می ۲۰۱۶ میلادی در ۶۵ سالگی از دنیا رفت، در میان آخرین پروژه‌های خود، کلکسیونی از جواهرات از جمله دستبند و انگشتر ساخته شده از نقره را برای برند “جرج جنسن” Georg Jensen طراحی کرده بود.

این طرح‌ها که یادآور فرم‌های و منحنی های معروف زاها حدید در معماری هستند، در نمایشگاه بهترین ساعت‌ها و جواهرات سوئیس به نمایش درآمدند.

زاها حدید معتقد بود که ساختارهای ارگانیک، کمال و یکپارچگی ذاتی دارند و ما برای خلق محیط خود اغلب از این ساختارها الهام می‌گریم.

او چالش اصلی طراحی جواهرات برای برند جرج جنسن را خلق قطعاتی می داند که علاوه بر تفسیر مجدد طرح‌های سنتی و تاریخ غنی این برند باید فرمی جدید و تازه داشته باشند.

این جواهرات همگی از نقره تمام عیار ساخته شده‌اند و بعضی از آنها دارای قطعاتی از الماس سیاه هستند.

 

 

آیا این خبر مفید بود؟

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بیان کنید

کپچا

آخرین قیمت طلا و سکه

آخرین اخبار

اخبار پربازدید

پر بحث ترین