مدیر مجتمع سنگ آهن سیرجان:
از برنامه تولید عبور کرده ایم

مدیر مجتمع سنگ آهن سیرجان با بیان اینکه در تولید کلوخه سنگ آهن رشد داشتهایم، خبر داد: در طول سال ۱۴۰۱ موفق به ثبت رشد ۸.۲ درصدی کلوخه سنگ آهن در مجتمع سنگ آهن سیرجان شدیم.
به گزارش طلانیوز و به نقل از روابط عمومی ایمپاسکو، مرادعلی منظری توکلی مدیر مجتمع سنگ آهن سیرجان تصریح کرد: بر اساس برنامه مصوب تولید سال 1401، در بخش استخراج سنگ آهن حدود 17 میلیون تن در برنامه داشتیم که موفق به عبور از این سطح و افزایش 8.2 درصدی تولید کلوخه سنگ آهن شدیم.
وی افزود: بر این اساس در سال 1401 در مجموع، بیش از 18 میلیون تن کلوخه سنگ آهن تولید کردیم.
منظری توکلی همچنین به جهش 90 درصدی باطله برداری در مجتمع آهن سیرجان طی سال گذشته خبر داد.
به گفته وی اگرچه برنامه مجتمع در باطلهبرداری حدود 99میلیون تن بوده اما به همت کارکنان، افزایشی حدود 90 درصدی در باطلهبرداری به ثبت رسیده است.
مدیر مجتمع سنگ آهن سیرجان توضیح داد: در بخش باطلهبرداری با اجرای حدود 188 میلیون تنی باطله، توانستیم نسبت به برنامه از پیش تعیین شده، عبور کنیم.
وی خاطرنشان کرد: عملکرد مجتمع سنگ آهن سیرجان هم در بخش تولید و هم در باطلهبرداری فراتر از برنامهریزیها بوده است.
ارسال دیدگاه