// کد مطلب: ۱۴۲۳۰۰

گزارش مجمع سالیانه پتروشیمی ارومیه/

افزایش ۶۳ درصدی سود خالص شاروم

افزایش ۶۳ درصدی سود خالص شاروم
لینک کوتاه کپی شد

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پتروشیمی ارومیه با تقسیم سود ۳۹۰ ریالی به ازای هر سهم شاروم موافقت کرد.

به گزارش طلانیوز: مجمع عمومی عادی سالیانه شاروم با حضور ارکان مجمع در سالن آمفی تئاتر شرکت توزیع نیروی برق استان آذربایجان غربی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه رئیس مجمع، ضمن خوش آمدگویی به حاضرین، از مدیرعامل شرکت خواست تا گزارش عملکرد سال مالی منتهی به 29اسفند 1400 را قرائت کند.

سپس حسابرس و بازرس قانونی شرکت گزارش حسابرسی صورتهای مالی منتهی به 29 اسفند ماه 1400 شرکت پتروشیمی ارومیه را قرائت کردند.

مدیرعامل پتروشیمی ارومیه با اشاره به افزایش سود خالص سالیانه به میزان 63.35 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل، اظهار داشت: با توجه به نیاز کشور به محصول پلی آلومینیوم کلراید که در صنعت تصفیه آب و پساب‌های شهری و صنعتی کاربرد دارد، امید است با توجه شروع عملیات پروژه PAC در این مجتمع، این واحد در سه ماهه سوم سال آینده به بهره برداری برسد.

پژمان اسدی خاطر نشان کرد: این واحد نهایتا تا پایان سال 1402 به ظرفیت تولید 100 درصدی دست پیدا خواهد کرد و موجب افزایش سودآوری شرکت می‌شود.

لازم به ذکر است مبلغ 390 ریال به ازای هر سهم سود قابل تقسیم، مصوب شد.

گفتنی است در این مجمع صورت‌های مالی شرکت پتروشیمی ارومیه تایید شد.

افزایش ۶۳ درصدی سود خالص شاروم

تبلیغات متنی

ارسال دیدگاه