تریدرها حواسشان باشد:
پیش بینی بازارهای پولی در شش ماه پیش رو

به دنبال افرایش بدهی دولت امریکا و تردید در باره توان بازپرداخت این کشور که منجر به کاهش رتبه اعتباری آمریکا شد در خرید های سنگین طلا توسط بانک مرکزی این کشور و احتمال بالای تغییرات در روندهای مالی جهانی، تریدرهای فعال در بازار فارکس و ارزهای دیجیتال باید برای شش ماه آینده راهبردی هوشمندانه ای را برای صیانت از دارایی های خود و استفاده از فرصت پیش امده به کار بگیرند. در این مقاله،راهبردهایی برای مدیریت ریسک و کسب سود در بازارهای مالی درروزهای پیش رو را مورد بحث وبررسی قرار می دهیم، با این تاکید که مطالب حاوی نظر تعدادی از کارشناسان بوده و هیچگونه مسئولیتی در قبال معاملات تریدرها بر عهده ندارد.
به گزارش طلانیوز از اخبار پولی مالی:
۱. تحلیل کلان اقتصادی و تأثیر بر بازارهای مالی
با کاهش اعتبار اقتصادی آمریکا احتمال کاهش ارزش دلار و افزایش نوسانات در بازار فارکسقابل پیش بینی است. افزایش خرید طلا توسط بانک مرکزی آمریکا نشانه ای از تلاش برای مواجهه با تحولات آتی بازار است که می تواند به تداوم رشد قیمت طلا و داراییهای امن مانند فرانک سوئیس منجر شود.
از سوی دیگر اعمال سیاست های افزایش تعرفه و فشار بر تجارت جهانی باعث بالارفتن ریسک تورمی در جهان خواهد شد، که میتواند بر ارزهای ملی تأثیر منفی برجای گذارد.
۲. راهبرد پیشنهادی برای بازار فارکس
با توجه به شرایط موجود قرار گرفتن در موقعیت های معاملاتی جفتارزهایی مانند EUR/USD و GBP/USD میتوانند فرصتهای معاملاتی مناسبی برای بهره مندی از این شرایط محسوب شوند به ویزه آن که در صورت افزایش تورم در آمریکا، USD/JPY ممکن است با کاهش ارزش مواجه شود، که فرصت فروش را |دید می آورد.
افزایش تمرکز بر ارزهای امن
در شرایط عدم اطمینان اقتصادی، ارزهایی چون CHF( فرانک سوئیس و( JPY (ین ژاپن) معمولاً صعودی هستند و همزمان استفاده از طلا (XAU/USD) به عنوان دارایی امن در سبد دارایی ها میتواند ریسک معاملاتی را کاهش دهد.
تحلیل سیاستهای بانک مرکزی
با احتمال کاهش نرخ بهره توسط بانک مرکزی امریکا در ماههای پیش رو با هدف کاهش ارزش بدهی های این کشور، تغییرات همراه باتغییرات در نرخ بهره توسط بانک مرکزی اروپا، روند جفتارزهای اصلی تحت تأثیر قرار می گیرند.
نکته این که در صورت تغییر سیاستهای پولی، لازم است به اطلاعات نرختورم و نرخ بهره توجه ویژه داشت.
۳. راهبرد پیشنهادی برای بازار ارزهای دیجیتال
– با احتمال ۶۰ درصد در صورت تضعیف دلار و افزایش خرید طلا، بیتکوین میتواند به عنوان یک ذخیره ارزش عملکرد بهتری داشته باشد. همچنین با توجه به افزایش پذیرش سازمانی و روندهای صعودی شبکه اتریوم، احتمال رشد این ارز طی ۶ ماه آینده وجود دارد.
مدیریت ریسک و ورود به بازارهای جایگزین
– استفاده از استیبلکوینها مانند USDT برای محافظت از سرمایه در برابر نوساناتراه حل معقولی به نظر می رسد مضافا این که پروژههای DeFi و NFT که با رشد بازار کریپتو همراه خواهد بود، میتوانند سوددهی بالایی را رقم بزنند.
توجه به روندهای اقتصاد جهانی
در صورت افزایش تورم جهانی، علاقه به داراییهای جایگزین مانند ارزهای دیجیتال افزایش پیدا می کند به ویژه آنکه رئیس جمهور امریکا و همکاران وی چون ایلان ماسک از این بازارهاحمایت می کنند .به این نکته بایدتوجه داشت که اخبار مربوط به پذیرش بیتکوین توسط دولتها و نهادهای مالی میتواند روی روند قیمتی تأثیرگذاری قابل توجهی داشته باشد.
۴. مدیریت سرمایه و ریسک در شرایط عدم اطمینان اقتصادی
به نظر می رسد در شرایط پیش رو ترکیب معاملاتی در بازارهای فارکس، طلا و ارزهای دیجیتال برای کنترل نوسانات عملی معقول خواهد بود. در کنار این موارد استفاده از راهبرد هجینگ برای مدیریت ریسک در معاملات ضروری به نظر می رسد.
در کنار موارد پیش گفته بررسی سطوح مقاومت و حمایت در چارتهای تکنیکال و پیگیری اخبار اقتصادی و تصمیمات بانکهای مرکزی کمک موثری در تصمیم گیریهای معاملاتی ارایه می کنند که نباید از آنها غافل بود. باید در نظر داشت که در شرایط وجود نوسانات و تردید در سیاستهای بازارسازان نگاه داشتن حدضرر و حد سود برای جلوگیری از ضررهای بزرگمی تواند بسیار کارآمد باشد.
و کلام آخر اینکه برای معامله گران در بازارهای فارکس و ارزهای دیجیتال، شش ماه آینده همراه با نوسانات شدید بازار خواهد بود. با توجه به احتمال بالای تضعیف دلار، رشد قیمت طلا، افزایش توجه به بیتکوین و تغییر سیاستهای پولی جهانی، بهترین راهبرد، تنوعسازی در معاملات، مدیریت ریسک و استفاده از تحلیلهای تکنیکال و فاندامنتال خواهد بود./اخبار پولی مالی
نویسنده: کبری صدقی
ارسال دیدگاه