اموال تملیکی
تاکید بر تسریع تعیین تکلیف کالاها در استان بوشهر

نماینده دیوان محاسبات کشور در هیئت عالی نظارت سازمان بر تسریع تعیین تکلیف کالاها در انبارها از جمله فروش، استرداد، اعاده و مرجوعی تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار ما از روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، حجت قاسمی، نماینده دیوان محاسبات کشور در هیئت عالی نظارت سازمان، به همراه هیئتی متشکل از مقامات قضایی استان بوشهر از انبارهای اموال تملیکی در شهرهای بوشهر، گناوه و دیلم بازدید کرد.
در این بازدید که با حضور روسای دادگستری و دادستانهای شهرستانهای گناوه و دیلم صورت گرفت، هدف رسیدگی به وضعیت کالاهای سنواتی، بلاتکلیف و رسوبی و پیشگیری از ضایع شدن بیتالمال دنبال شد.
قاسمی در این بازدید اظهار کرد: هدف اصلی این بازدید، ساماندهی و بهینهسازی فرآیندهای نگهداری و تعیین تکلیف کالاهای موجود در انبارهای اموال تملیکی بوشهر و شهرستانهای گناوه و دیلم است تا با ایجاد سازوکارهای مناسب، از اتلاف منابع عمومی جلوگیری شود.
وی با اشاره به اهمیت بهبود وضعیت موجود، بر استفاده از سامانههای الکترونیک سیات برای جلوگیری از اتلاف وقت و شفافسازی فرآیندها تاکید کرد.
قاسمی اظهار کرد: استفاده از سامانههای الکترونیک سیات برای مدیریت اموال تملیکی ضروری است، زیرا با این کار میتوان از اتلاف وقت جلوگیری کرد و فرآیندها را به طور کامل شفافسازی نمود.
وی همچنین بر اجرایی شدن هرچه سریعتر سامانه سیات در سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی توسط مسئولان متولی این امر تأکید کرد.
قاسمی ضمن تقدیر از زحمات مسئولان سازمان و خصوصا کارکنان استان بوشهر، بر تسریع تعیین تکلیف کالاها در انبارها از جمله فروش، استرداد، اعاده و مرجوعی تاکید کرد.
وی از همکاری و حمایت مجموعه دیوان محاسبات با اموال تملیکی و همه دستگاههای مربوطه خبر داد و دستور قاطع مبنی بر جلوگیری از تضییع بیتالمال موجود در انبارهای استان را صادر کرد. همچنین، بر تعیین تکلیف و جلوگیری از فاسد شدن کالاهای در اختیار تأکید کرد.مدیریت اموال تملیکی با چالشهای متعددی از جمله حجم بالای اموال، نبود فضای کافی، روند طولانی تعیین تکلیف، مشکلات قانونی و احتمال فساد روبرو است. کارشناسان معتقدند که رفع این چالشها نیازمند اصلاح قوانین و مقررات، افزایش نظارت و شفافیت و تسریع در فرآیند تعیین تکلیف اموال است.
ارسال دیدگاه