سبدگردان توسعه فیروزه/
دستیابی گروه مالی فیروزه به سهامداری میلیونی/سوپر مارکت مالی با سبدی پر از محصولات برای عرضه اولیه قدم برمیدارد
گروه مالی فیروزه در نشست خبری به مناسبت جشن ۲۰ سالگی خود، از توسعه محصولات مالی متنوع و برنامههای آیندهاش سخن گفت. مدیران این گروه بر اهمیت سواد مالی در شرایط تورمی تأکید داشته و در حال برنامهریزی برای عرضه اولیه در بورس و گسترش حوزههای جدید مانند لیزینگ و صندوقهای نوآورانه نظیر نقره و ارز دیجیتال است.
به گزارش اختصاصی طلانیوز: رامین ربیعی مدیرعامل گروه مالی فیروزه ضمن خبر اعلام این خبر که عرضه اولیه سهام گروه مالی فیروزه بهزودی انجام میشود گفت: «با کمک یکی از صرافیها، صندوق رمزارز راهاندازی میکنیم» و در خصوص پلتفرمهای آنلاین خرید طلا نیز گفت: «نمیدانیم همه پلتفرمهای آنلاین خرید طلا بهاندازهای که اعلام میکنند طلا دارند یا خیر!»
مدیرعامل گروه مالی فیروزه، بیان داشت که درخواست پذیرش در بازار سرمایه آغاز شده است. پس از عرضه اولیه در ماههای آینده، امیدواریم به سهامداری میلیونی دست یابیم.
در این خصوص مدیر عامل گروه فیروزه گفت؛ گروه ما ۲۰ سال پیش با رسالت وارد کردن سرمایههای بینالمللی به بازار سرمایه تأسیس شد و سرمایهگذاران اولیه از ایرانیان مقیم خارج از کشور بودند و آن سالها، سالهای طلایی اقتصاد ایران به شمار میآمد. در آن زمان بسیاری از شرکتهای بینالمللی در تهران دفتر داشتند و حتی برخی بانکهای اروپایی به دنبال تأسیس شعب در ایران بودند. صندوقی در اروپا راهاندازی کردیم تا سرمایههای اروپایی را وارد بازار ایران کنیم.
ربیعی افزود؛ در آن زمان هنوز قانون ابزارهای مالی در ایران اجرا نشده بود و اولین صندوق ایران بود که سرمایههای خارجی را از ۱۲۰ سرمایهگذار با ارزش ۱۵۰ میلیون دلار وارد بازار سرمایه کشور کرد و به عنوان تنها و بزرگترین بازیگر حوزه جذب سرمایهگذار خارجی در کشور فعال بود.
وی تصریح کرد که با سختتر شدن تحریمها در دهه ۹۰، عملاً جذب سرمایهگذار خارجی دیگر به شکل قبلی ممکن نبود. هرچند این صندوق همچنان در کشور فعال است و سرمایهگذاری خارجی در ایران انجام میدهد. در این شرایط، ما به ارائه خدمات مالی و سرمایهگذاری در داخل ایران برای سرمایهگذاران ایرانی پرداختیم. چندین شرکت از جمله شرکت کارگزاری فیروز آسیا، شرکت سرمایهگذاری توسعه صنعتی ایران با نماد وتوصا، شرکت سرمایهگذاری اعتبار ایران، شرکت سرمایهگذاری صنعت و تجارت و شرکت سرمایهگذاری سبحان را خریداری کردیم و با ایجاد تغییر ساختاری در درون این شرکتها، برای هزاران سهامدار آنها ارزشآفرینی کردیم. همچنین، از طریق سهام نماد وتوصا که جزئی از سهام عدالت است، برای بیش از ۴۰ میلیون نفر از مردم ایران ارزشآفرینی کردیم.
ربیعی در ادامه افزود: در دهه ۹۰ تمرکز ما بر توسعه ابزارهای صندوقهای سرمایهگذاری متنوع قرار گرفت و در حال حاضر، یک سبد کامل از تمامی ابزارهای مالی در گروه ما موجود است که انواع مشتریان حقوقی و حقیقی از آن استفاده میکنند. ما دو صندوق درآمد ثابت داریم که مشابه سپرده بانکی عمل میکنند، به این معنی که مردم در این صندوقها سپرده نگهداری میکنند و معمولاً بیشتر از بانک سود میگیرند.
وی گفت ؛ صندوق فیروزه بورسی است و مانند بانک ماهانه سود به حساب سپردهگذار واریز میشود. صندوق اهرمی موج که امروز به عنوان لیدر بازار سرمایه معروف است، یکی از موفقترین محصولات گروه مالی فیروزه است.
ربیعی تصریح کرد؛ صندوق موج فیروزه که در شرایط تورمی میتواند به مردم ایران وام بدهد و از طریق وام در بازار سرمایهگذاری کنند و کسب سود کنند.
مدیر عامل گروه مالی فیروزه از فعالیت صندوق طلای آتش فیروزه خبر داد و گفت؛ با آمدن صندوق طلا، سبد محصولات ما کامل شده و انواع داراییهای مختلف را پوشش میدهیم.
ربیعی افزود؛ رسالت گروه مالی فیروزه، عمومی کردن محصولات مالی و سرمایهگذاری در ایران است و در شرایط اقتصادی کشور، خصوصاً در سالهای اخیر که تورم داشتهایم، سواد مالی و سرمایهگذاری دیگر یک اختیار نیست که برخی به آن علاقه داشته باشند و برخی نه.
بلکه یک ضرورت شده است؛ چرا که عدم آگاهی از سواد مالی و سرمایهگذاری منجر به از دست رفتن دارایی و ثروت مردم به دلیل کاهش ارزش پول ملی میشود.
مدیرعامل گروه مالی فیروزه تاکید کرد: ما از طریق تنوع در محصولات و دسترسی آسان به این محصولات، به بهبود سواد مالی و سرمایهگذاری مردم کمک میکنیم. و همچنین، آکادمی فیروزه را راهاندازی کردهایم تا سرمایهگذاری و سواد مالی را به مردم آموزش دهیم و آنها را تشویق کنیم تا از روشهای شفاف و قانونی به سودآوری برسند.
وی ادامه داد: در ماههای اخیر، تبلیغات مربوط به طلای آبشده در ساختارهای غیرشفاف و غیرقانونی به چشم میخورد. این پلتفرمها ریسک را برای همه افزایش میدهند، در حالی که ساختار سرمایهگذاری در طلا به صورت کاملاً شفاف و قانونی در بازار سرمایه ما وجود دارد. بسیاری از مردم ایران از این ساختارها اطلاع ندارند. ما رسالت خود میدانیم که آگاهی مردم را افزایش دهیم.
ربیعی گفت: یکی دیگر از حوزههای مورد توجه ما، حوزه فارکس و رمز ارز است که با کاهش ارزش پول ملی، اهمیت سواد مالی و سرمایهگذاری در بازار سرمایه بیش از پیش احساس میشود و افزایش سواد مالی مردم ایران بخشی از رسالت ماست. ربیعی تاکید کرد؛ افزایش سواد مالی و سرمایهگذاری منجر به افزایش مشارکت مردم در محصولات ما و کلیت بازار سرمایه میشود و این رسالت عمومی کردن سرمایهگذاری و افزایش آگاهی مالی، اثرات مثبتی بر اقتصاد کشور خواهد داشت.
وی گفت؛ متاسفانه در ده سال گذشته روند سرمایهگذاری در ایران کاهشی بوده و نرخ تشکیل سرمایه منفی بوده است و این به معنای فرسودگی زیرساختهای کشور و شرکتهای موجود است.
ربیعی در ادامه افزود؛ ما امیدواریم که به عنوان یک گروه مالی بخش خصوصی در ایران از طریق تشویق سرمایهگذاری شفاف و قانونی و از طریق بازار سرمایه، به تشکیل سرمایه و رونق اقتصادی در کشور کمک کنیم.
وی گفت: فیروزه امروز یک هلدینگ مالی با چندین شرکت فعال و پویا در دل خود است و شرکتهای اصلی ما شامل شرکت سبدگردان توسعه فیروزه با ۱۵ صندوق سرمایهگذاری و صدها سبد تحت نظر آن، شرکت کارگزاری فیروزه آسیا که شراکتی بین گروه مالی فیروزه و بیمه آسیا است و تمامی خدمات بروکری و کارگزاری را در بازارهای مختلف برای مشتریان فراهم میکند. همچنین، شرکت مشاوره سرمایهگذاری دانش فیروزه که تمرکز بر تأمین مالی شرکتها و کسب و کارهای ایرانی و مشاوره عرضه آنها در بازار سرمایه دارد. بخش دیجیتال گروه ما ابزارهایی را برای دسترسی آسانتر مردم به محصولات مالی در اقصی نقاط کشور فراهم میکند. مدیرعامل گروه فیروزه گفت؛ شرکت سرمایهگذاری وتوصا برای ۲۳۰ هزار سهامدار مستقیم و میلیونها سهامدار غیرمستقیم سهام عدالت، ارزشآفرینی میکند. ما بیشتر به سرمایهگذاری در بازار سرمایه و حوزه اقتصاد دیجیتال و استارتاپها میپردازیم و تجربه خوبی در این حوزه داریم.
ربیعی تاکید کرد: در دو سال گذشته، تنها گروهی بودهایم که مجوز رسمی از اتحادیه اروپا برای راهاندازی صندوق رسمی اروپا و سرمایهگذاری در ایران را کسب کردهایم. حوزههای بیمه، خرید اقساطی و لنتک و همچنین صندوقهای نوآورانه از جمله فعالیتهای ما در آینده خواهند بود.
همچنین در ادامه این نشست تقی خان تجریشی، رییس هیئت مدیره گروه مالی فیروزه گفت: مزیت رقابتی ما، دانش تخصصی سرمایهگذاری در ایران است که با سرمایهگذاری خارجی وارد ایران شده و بومیسازی شده است. این دانش از بازارهای جهانی و اقتصاد جهانی شروع میشود و به اقتصاد ایران میرسد و نهایتاً به تصمیمات سرمایهگذاری در داخل و خارج از بازار سرمایه منجر میشود.
وی تاکید کرد، پذیرش شرکتها در بازارهای بورس یا فرابورس از دیگر اقدامات گروه مالی فیروزه است.
ارسال دیدگاه