// کد مطلب: ۱۷۳۹۱۹

بیمه دال

صنعت بیمه نیازمند حضور ایده‌های نو و استارتاپ‌هاست/ تحول صنعت بیمه با بهره گیری از ایده های نو

صنعت بیمه نیازمند حضور ایده‌های نو و استارتاپ‌هاست/ تحول صنعت بیمه با بهره گیری از ایده های نو
لینک کوتاه کپی شد

اولین «جشنواره ملی دال آن»، دی ماه امسال برگزار می شود؛ رویدادی نوآورانه که می تواند برای صنعت بیمه تحول آفرین باشد و به گسترش ایده های خلاقانه در این صنعت کمک کند. با توجه به توسعه هوش مصنوعی و پلتفرم‌ها در دنیا اتفاقات جدیدی در کسب و کار‌ها رخ می دهد که باعث بروز جذابیت‌هایی می‌شود که این جذابیت ها قطعا شامل حال صنعت بیمه هم می شود. در این میان برگزاری جشنواره و استارتاپ ها می تواند یکی از این جذابیت ها باشد. به طور قطع «جشنواره دال آن» هم با توجه به رویکردی که دارد، می تواند جذابیت های خاص خود را به همراه داشته باشد. آنچه در ادامه از نظرتان می گذرد، به گفت و گوی ما با علی تقیان، دبیر اجرایی «جشنواره ملی دال آن» اختصاص دارد.

*«جشنواره دال آن»، رویدادی نوآورانه است که به منظور گسترش ایده‌های خلاقانه در صنعت بیمه برگزار می شود. کمی در خصوص این رویکرد جشنواره و برنامه هایی که برای تحقق آن مدنظر قرار گرفته است، توضیح دهید.*

«جشنواره دال آن» سه هدف اصلی را دنبال می‌کند؛ نخست، فراهم‌سازی محیطی مناسب برای استقرار و رشد کسب‌وکارهای جدید بیمه‌محور است. دومین هدف، شناسایی و حمایت از ایده‌های نوآورانه‌ای است که به دبیرخانه جشنواره ارسال می‌شوند و می‌توانند تأثیرات مثبت چشمگیری در صنعت بیمه داشته باشند. هدف سوم نیز ترویج فرهنگ نوآوری در این صنعت، به‌منظور بهبود خدمات بیمه‌ای است.

*برای این جشنواره چه محورهایی در نظر گرفته شده است؟*

این جشنواره محورهایی مانند جلوگیری از تقلب و تخلف، بهبود فرآیندها، نوآوری در صنعت بیمه، مدیریت ریسک، قیمت‌گذاری، آموزش نیروی انسانی، تحول دیجیتال، افزایش ضریب نفوذ بیمه، گسترش بازار، توسعه محصولات جدید و مواجهه با چالش‌های محیطی را در دستور کار خود قرار داده است.

*«جشنواره دال آن» می تواند تاثیری در ارایه تسهیلات ارزان قیمت به کسب‌وکار‌های نوپا در صنعت بیمه داشته باشد؟*

تزریق ایده‌های نو و ایجاد استارتاپ‌های جدید بیمه‌محور قطعاً تأثیرات مهمی در صنعت بیمه خواهد داشت. این تأثیرات شامل متناسب‌سازی قیمت‌ها، بهبود خدمات بیمه‌ای و مهم‌تر از همه، افزایش فرهنگ و ضریب نفوذ بیمه در جامعه است.

*به نظر شما اقداماتی مانند برگزاری جشنواره‌ها و استارت آپ‌ها، چه تاثیری در مردمی‌سازی فرهنگ بیمه دارد؟*

هدف اصلی جشنواره، درگیر کردن مردم است. این رویداد به‌دنبال ایجاد فضایی است که نه‌تنها نخبگان بلکه عموم مردم، به‌ویژه دانش‌آموزان و دانشجویانی که در رشته بیمه تحصیل می‌کنند، در آن مشارکت داشته باشند. این جشنواره فرصتی دوطرفه ایجاد می‌کند؛ از یک‌سو، متولیان صنعت بیمه می‌توانند از ایده‌ها و خلاقیت‌های جوانان بهره‌مند شوند و از سوی دیگر، به جوانانی که ایده دارند، اما سرمایه، امکانات یا تجهیزات لازم را ندارند، کمک می‌شود. پس از شناسایی و داوری ایده‌های برتر، سرمایه بذری به آن‌ها اختصاص می‌یابد و این ایده‌ها وارد فرآیند شتاب‌دهی می‌شوند.

*به نظر شما حمایت از ایده جوانان، چه تاثیری در رفع مشکلات و چالش های مرتبط با صنعت بیمه دارد؟*

به نظر من حمایت از ایده‌های جوانان می‌تواند نقش بسیار مهمی در حل مشکلات و چالش‌های صنعت بیمه داشته باشد. امروزه صنعت بیمه به شدت نیازمند حضور ایده‌های نو، استارتاپ‌ها و کسب‌وکارهای جدید بیمه‌محور است. با بهره‌گیری از این ایده‌ها، صنعت بیمه می‌تواند تحولی بزرگ را تجربه کند. به ویژه در حوزه‌هایی مانند هوش مصنوعی که امروز دنیا به سمت آن حرکت می‌کند، اگر ایده‌هایی با محوریت هوش مصنوعی وارد صنعت بیمه شوند، می‌توانند تحولی شگرف در این صنعت ایجاد کنند.

*به اعتقاد شما برگزاری جشنواره ها و استارتاپ ها می توانند به افزایش ضریب نفوذ بیمه کمک کنند و نقش «جشنواره دال» را در این زمینه چگونه می بینید؟*

«جشنواره دال» به تنهایی نمی‌تواند به‌طور کامل ضریب نفوذ بیمه را افزایش دهد. من معتقدم که باید شرکت‌ها و فعالان دیگر صنعت بیمه نیز وارد این فضا شوند و بستر مناسبی برای دریافت ایده‌ها فراهم کنند تا آن‌ها شتاب‌دهی شوند. اگر کل صنعت بیمه به این موضوع توجه کند و در این راستا متمرکز شود، می‌تواند تأثیر بسیار مثبتی بگذارد. ما این مسیر را آغاز کرده‌ایم و امیدواریم که سایر شرکت‌ها نیز وارد این عرصه شوند.

ما تاکنون با شرکت‌های بسیاری برای برگزاری این جشنواره صحبت کرده‌ایم. همچنین با سه دانشگاه که رشته بیمه دارند، هماهنگی های لازم را انجام داده ایم. این دانشگاه‌ها عبارتند از دانشگاه مدیریت دانشگاه تهران، دانشکده مدیریت دانشگاه خوارزمی و دانشگاه شهید بهشتی. علاوه بر این، شرکت بیمه دی، شرکت فینوتک، شرکت مانیسا، گروه مالی اعتماد، پارک علمی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی و سازمان تجاری‌سازی جهاد دانشگاهی نیز از جمله همکاران ما در برگزاری جشنواره هستند. *و در پایان اگر نکته ای باقی مانده است، بفرمایید.* در پایان از همه علاقمندان و کسانی که دغدغه صنعت بیمه و کشور را دارند، تقاضا می‌کنم که ایده های خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. این ایده‌ها مورد بررسی می گیرند، داوری می شوند و ایده‌های برتر وارد مرحله شتاب‌دهی خواهند شد و از آن‌ها حمایت لازم به عمل خواهد آمد.

تبلیغات متنی

ارسال دیدگاه