// کد مطلب: ۱۸۳۱۲۲

تحلیل بازار/

تحلیل و پیش بینی بازارها ؛ هفته نخست اسفند ۱۴۰۴ / سرگیجه بازارها در میانه جنگ و صلح

تحلیل و پیش بینی بازارها ؛ هفته نخست اسفند 1404 / سرگیجه بازارها در میانه جنگ و صلح
لینک کوتاه کپی شد

آخرین هفته بهمن 1404 با بی‌تحرکی نسبی قیمت‌ها در بازارهای ارز و طلا همراه بود. بازار سهام نیز در مسیر نزولی، پله پله ارتفاعات قبلی را از دست داد و رکودی شد. روندی که ناشی از بلاتکلیفی بازارها در میانه جنگ و صلح بود. آیا تا هفته آینده تغییری در رفتار بازارها ایجاد خواهد شد؟ آیا رونق به بازار سهام برمی‌گردد؟ بازار ارز بار دیگر اهرم رشد بازارها می‌شود؟ برای رسیدن به پاسخ این پرسش‌ها‌، با پادکست تجارت‌نیوز ویژه تحلیل و پیش بینی بازارها همراه شوید.

به گزارش طلانیوز از تجارت نیوز، به تازه‌ترین پادکست صدای بازار ویژه پیش بینی بازارهای ارز، طلا، سکه، مسکن و سهام خوش آمدید. این چهلمین پادکست سال 1404 است که می‌شنوید. وبسایت تجارت‌نیوز، هر روز بازارهای مالی کشور را بررسی و پایش و برای علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری، فرصت‌های خوب را معرفی می‌کند. در نخستین بخش از پادکست این هفته، توصیف و تحلیل زینب مختاری، دبیر سرویس بازار تجارت‌نیوز را می‌شنوید از آنچه در بازارها گذشته است.

بهمن ماه در حالی به پایان رسید که تمامی بازارها در سرگیجه میان جنگ و صلح و در بلاتکلیفی مذاکرات ایران و آمریکا قرار داشتند. قیمت دلار با وجود تقاضای فزاینده سرمایه‌ای و مسافرتی در همان محدوده 157 تا 161 هزار تومان نوسان کرد و قیمت طلای 18 عیار از کانال 19 میلیونی بالاتر نرفت. سکه‌ها نیز موفق نشدند به قله‌های قبلی بازگردند.

در سمت دیگر، بازار سهام هم رکودی بود و بیشتر روزهای هفته را در مسیر نزولی طی کرد. حجم و ارزش معاملات خرد بسیار پایین بود و خبر از فاز احتیاطی بازار سهام می‌داد.

در این بین، بازار مسکن هم با وجود افزایش تقاضا، با تردید فروشندگان روبرو شده و در مرحله رکود تورمی قرار گرفته است. ارزش ملک طی ماه گذشته رشد زیادی داشته اما با وجود تقاضای خرید در برخی واحدهای کوچک و متوسط‌متراژ، نشست‌های معاملاتی به دلیل تردید فروشندگان، نتیجه بخش نیست.

اما در چنین شرایطی چه باید کرد و پول را باید به کدام بازار برد؟ برخی کارشناسان بازار سرمایه بر این باورند که خرید سهام تا پایان امسال چندان به صرفه نیست و به دلیل فروش حقوقی‌ها در روزهای پایانی سال و فضای مبهم سیاسی، این بازار با ریسک مواجه است. در این بین اما بازارهای ارز و طلا به نظر چشم‌انداز صعودی دارند.

معاملات آتی بورس کالا حاکی از قیمت‌های 24 تا 28 میلیونی طلا در سال آینده است. چشم‌انداز اونس نیز بازگشت آرام به قله‌های قبلی را ترسیم می‌کند. از سمت دیگر گفته می‌شود دلار حتی می‌تواند تا پایان سال به سطح 200 هزار تومانی هم برسد و اگر تا پیش از نوروز این سطح را نبیند، بهار سال آینده خواهد دید. از همین رو تب خرید در این بازارها بالا رفته است.

بازار مسکن نیز یکی از بازارهای بسیار ارزنده برای خرید است؛ با این حال به دلیل نیاز به سرمایه‌های بزرگ با تقاضای کمتری مواجه است اما همین تقاضا هم از سوی فروشندگان پاسخ داده نمی‌شود. به این ترتیب، بازارهای داغ پایان سال همان بازارهای ارز و طلا هستند که سال قبل نیز سومین ماه سرد زمستان را گرم کردند.

آنچه شنیدید، توصیفی بود از وضعیت فعلی بازارها و تحلیلی مختصر از آینده احتمالی فضای سرمایه‌گذاری کشور. اما کارشناسان در این باره به تجارت‌نیوز چه گفته‌اند؟

پیش‌بینی قیمت دلار

برزو حق‌شناس، کارشناس بازارهای مالی در این بخش به سوالات شما درباره آینده قیمت دلار پاسخ می‌دهد.

پیش‌بینی بازار سکه و طلا

هاتف شاملو، کارشناس بازارهای مالی در گفت‌وگو با سارا صفاری خبرنگار تجارت‌نیوز به بررسی تغییرات قیمت طلا و سکه در بازارهای داخلی پرداخته است.

پیش بینی بورس

احسان رضاپور، کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با هیوا زارعی، خبرنگار تجارت‌نیوز چشم‌انداز بورس را ترسیم کرده است.

این صد و بیست و پنجمین قسمت از پادکست صدای بازار و چهلمین شماره آن در سال 1404 بود که شنیدید؛ برنامه‌ای صوتی از سری پادکست‌های رادیو تجارت‌نیوز که هر هفته به شما خواهد گفت کدام بازارها قابلیت بیشتری برای سرمایه‌گذاری دارند و بهتر است سرمایه‌های خرد خود را به کدام بازارها هدایت کنید. اگر مایل به همکاری با رادیو تجارت‌نیوز هستید می‌توانید به شبکه‌های اجتماعی ما مراجعه کرده و پیام بگذارید.

 

تبلیغات متنی

ارسال دیدگاه