رپرتاژ اگهی /
مراحل تولید شمش نقره ۹۹۹ کدامند؟
مراحل تولید شمش نقره ۹۹۹ کدامند؟
تقاضای بازار جهانی برای مبادلات فلزات گرانبها و شمش نقره ۹۹۹ به شدت رو به افزایش است. با توجه به روندهای جاری، انتظار میرود تا پایان سال 2027 تقاضای این مجموعه به 254.3 میلیارد دلار برسد. با این حال، بازار فلزات گرانبها به شدت در برابر فشارهای عرضه و تقاضا دچار نوسان میگردد. صعود قیمت نقره در سالهای اخیر بسیار عالی بوده زیرا سرمایهگذاران نقره را به عنوان یک دارایی سرمایهگذاری مطلوب پذیرفتهاند. این نوسانات فقط به خاطر احساسات مثبت سرمایه گذاران نیست بلکه استفاده از نقره در صنایع مختلف نیز افزایش یافتهاست. طبق گزارشات، کاربرد نقره در فروش لوازم الکترونیکی مصرفی، توانسته قیمت نقره را باز هم بالاتر ببرد.
شمش نقره ۹۹۹
شمش نقره ۹۹۹ از جمله کالاهایی است که باید به دنبال آنها باشید و به سبد سرمایه گذاری خود اضافه کنید. طبق پیش بینی برخی تحلیلگران، نقره از سال 2025 روند بالا روندهای را شروع خواهد کرد. احتمال دارد در 5 سال آینده قیمت هر اونس نقره به محدوده 50 تا 60 دلار برسد. برای یک سرمایه گذار زیرک، امسال زمان خوبی برای سرمایه گذاری در فلزاتی از قبیل نقره است. شمش خود را از یک فروشنده مطمئن خریداری و ذخیره کنید تا سرمایهگذاری ایمنی داشته باشید. با شمش خود طوری رفتار کنید که انگار پول نقد است و یک مکان امن برای ذخیره خریدهای خود در نظر بگیرید. اگر نمیخواهید خطر ذخیرهسازی آن را خودتان بپذیرید، میتوانید آنها را به صندوق بانک بسپارید.
موارد استفاده نقره کدامند؟
قرن هاست که نقره در انواع کالاهای لوکس مانند جواهرات، ظروف غذاخوری و هنرهای زیبا استفاده میشود. بسیاری از خریداران شمش نقره ۹۹۹ به جنبه سرمایه گذاری نقره به دلیل ماهیت بادوام آن نگاه میکنند. امروزه بیش از 40 درصد از مصرف نقره شامل جواهرات و ظروف نقره میشود. نقره به دلیل رسانایی حرارتی، شکل پذیری، چکش خواری و حساسیت بالا به نور، ماده قابل توجهی برای مصارف صنعتی است. این فلز به طور گسترده در انواع بخشهای الکترونیکی، پانلهای خورشیدی، نورپردازی LED، نمایشگرهای انعطاف پذیر، صفحه نمایش لمسی و تصفیه آب استفاده میشود. خواص منحصر به فرد نقره و نیز وجود منابع نسبتاً کمی از این فلز، اغلب آن را به یک عنصر غیر قابل جایگزین تبدیل کرده است که سبب بالا رفتن قیمت نقره نیز میگردد. افزایش تقاضا برای نقره در نقش ذخیره ارزش و سرمایه گذاری، قادر است قیمتها را به طور قابل توجهی تغییر دهد. عموم سرمایه گذاران در پی داراییهایی هستند که حتی در بازار نزولی از پتانسیل حفظ ارزش خود برخوردار باشند.
نقره از کجا و چگونه استخراج می شود؟
با دو روش روباز و زیرزمینی میتوان سنگ معدن نقره را استخراج نمود. در روش چاله باز از ماشین آلات سنگین برای استخراج ذخایری که در نزدیکی سطح زمین هستند، استفاده میگردد. در معادن زیرزمینی، حفر تونلهای عمیق به داخل زمین امکان استخراج سنگ معدن را فراهم میکند. نزدیک به 27 درصد نقره جهان از معادنی حاصل میشود که در آن نقره محصول اصلی سنگ معدن است. 73 درصد مابقی نقره از معدنهایی استخراج میشود که نقره دستاورد جانبی استخراج سایر فلزاتی مانند طلا، مس، سرب (Pb) و روی است. در این صورت شرکتها آن را به عنوان یک محصول جانبی تولید میکنند.
کاربردهای نقره
نقره را می توان در بسیاری از مناطق جغرافیایی یافت، اما تقریبا 56 درصد از تولید نقره جهان در قاره آمریکا یافت میشود که مکزیک، پرو و شیلی 43 درصد آن را تامین میکنند. در خارج از قاره آمریکا، کشورهای چین، استرالیا و روسیه نزدیک به 25 درصد از تولید جهانی را تشکیل میدهند.
مراحل استخراج سنگ معدن نقره کدامند؟
در مورد نحوه ساخت شمش نقره ۹۹۹ باید گفت این شمشها از نقره خالص 99/99 تهیه میشود. استخراج سنگ معدن نقره شامل مراحل زیر است:
اکتشاف: ابتدا با عملیات زمین شناسی، نقشه برداری و نمونه برداری، مناطق دارای معادن نقره را کشف میکنند. در این راه از تکنولوژیهای پیشرفته، مطالعات ژئوفیزیکی و آنالیز ژئوشیمیایی برای اکتشاف ذخایر بالقوه نقره بهره میگیرند.
توسعه معدن: عملیات گوناگونی از قبیل پاکسازی زمین، ایجاد راههای دسترسی، توسعه زیرساختهای معدنی برای معادن زیرزمینی یا روباز مورد نیاز است. در این مرحله اجرای ملزومات ایمنی معدن و حفظ محیط زیست نیز بایستی در نظر گرفته شود.
عملیات معدنی: برای استخراج سنگ معدن نقره از معادن زیرزمینی، بایستی تونلهای متعددی جهت دسترسی به ذخایر سنگ نقره احداث گردد. در معادن روباز لازم است لایههای خاک و سنگ که روی سنگ نقره را پوشانده برداشته شوند. سپس سنگهای حاوی نقره را استخراج کرده و جهت عملیات جداسازی به مکانهای تعبیه شده منتقل مینمایند.
پالایش سنگ معدن نقره چگونه انجام می شود؟
در پروسه تولید شمش نقره ۹۹۹، با تکمیل استخراج سنگ معدن، سنگها خرد شده و آسیاب میگردند. سپس جهت تصفیه بیشتر به کارخانه پالایش نقره انتقال میدهند. بسته به فرم و میزان خلوص سنگ معدن، روشهای مختلفی را برای جداسازی نقره از سنگ معدن به کار میبرند. روشهای تصفیه میتواند شامل ذوب، تصفیه الکتریکی یا پروسههای شیمیایی باشد. روشهای پالایش شامل موارد زیر است:
فلوتاسیون: از طریق این فرآیند غلظت نقره 30 تا 40 برابر بیشتر از مقدار طبیعی در مواد معدنی میگردد. در این روش مقداری مواد شیمیایی به نام کلکتور به دوغاب سنگ معدن خرد شده اضافه میشود. جمع کنندهها به کانیهای نقره وصل شده، سپس با شناور شدن کف، نقرهها از سنگ جدا میگردند. سرانجام در پالایشگاه از طریق فرآیند الکترولیز تصفیه بیشتری انجام میدهند.
سیستم الکترولیز نقره
الکترولیز نقره: سیستم فرآیند الکترولیز از سلولهای پالایش الکتریکی، مخازن و پمپهای گردش مذاب، سیستم خنک کننده، سیستم کنترل و تنظیم pH تشکیل شدهاست. یک سیستم کنترل پیچیده فرآیند را نظارت و کنترل میکند و کارکرد آن را آسان و کارآمد میسازد. آندها را داخل الکترولیت حاصل از کلرید نقره و HCl وارد میکنند. سپس با گذراندن جریان الکتریسیته از مواد معدنی حاوی Ag، نقره با خلوص 99/99 وارد کاتد میگردد. در نهایت با شستن و خشک کردن رسوب نقره، آن را ذوب نموده و در قالبهای ریخته گری میریزند.
سیانیداسیون: در این روش برای تصفیه سنگ معدن، محلول رقیق سیانید سدیم به کار میبرند. این محلول در ترکیب با مواد معدنی نقره به سیانید نقره تبدیل میگردد. سپس نقره با روشهای گوناگونی از درون محلول، رسوب داده میشود.
کوپلاسیون: از طریق این فرآیند نقره از سنگ معدنهای مخلوط جدا میشود. سنگ معدن خرد شده را روی لایهای از خاکستر استخوان حرارت داده و به طور کامل ذوب میکنند. عناصر متفرقه جذب خاکستر استخوان شده و نقرههای مذاب خارج میگردد.
انواع روشهای ریخته گری برای تولید شمش نقره ۹۹۹ کدامند؟
مراحل مختلفی برای ریخته گری شمش نقره ۹۹۹ وجود دارد که عبارتند از:
خشک کردن کریستالهای نقره: محصول نهایی میتواند شمش نقره یا گرانول نقره باشد. در هر دو مورد، کریستالهای نقره توسط خشک کن نقره تمام اتوماتیک، که از یک فن، یک بخاری و یک مخزن غربال برای کریستالهای نقره تشکیل شدهاست، خشک میشوند. سپس بلورهای نقره خشک شده را با استفاده از یک کوره القایی ذوب میکنند.
ریخته گری و پردازش شمش: امکان ریخته گری شمشهای نقره با استفاده از ماشین ریخته گری شمش نقره وجود دارد. پس از ایجاد شمشها، آنها را درون حمام آب، سرد میکنند.
عملیات نهایی: عملیات نهایی مانند پرداخت، توزین، علامت گذاری و انباشته کردن توسط ربات انجام میگردد. این تجهیزات شمشهای نقره را با استانداردهای لازم تولید میکنند.
* مطلب فوق رپرتاژ اگهی می باشد و سایت خبری طلانیوز مسئولیتی بابت آن ندارد ....
ارسال دیدگاه