اختصاصی/مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو ؛
حرکت به سمت هوشمندسازی، بومی سازی و توسعه زیست بوم فناورانه از جمله برنامه های چادرملو است
طاهرزاده با اشاره به آمادگی چادرملو برای همکاری در ۴۶ پروژه با شرکت های دانش بنیان گفت: حرکت به سمت هوشمندسازی، انتقال تکنولوژی، بومی سازی و توسعه زیست بوم فناورانه از جمله برنامه های چادرملو است.
به گزارش طلانیوز، مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در نخستین رویداد ملی صنعت دانش بنیان با عنوان تدوین ۱۸ استراتژی توسعه با محوریت نوآوری، همکاری با شرکت های دانش بنیان و هوشمندسازی در چادرملو با اشاره به سرعت جهانی شدن و رقابتی که در صنعت فولاد وجود دارد، گفت: به همین دلیل افزایش بهره وری و بهبود عملکرد از اهمیت ویژه ای برخوردار است که صرفا از طریق اقتصاد دانش بنیان و نوآورانه ممکن است.
طاهرزاده با بیان اینکه قیمت فولاد در سال های اخیر به شدت افت داشته است، افزود: از آنجایی که قیمت فولاد از ۹۰۰ دلار دو سال پیش هم اکنون به ۴۶۰ دلار رسیده است بسیاری از فولادسازان دنیا به دنبال کاهش قیمت تمام شده رفته اند از این رو ماهم باید قیمت تمام شده خود را کاهش دهیم تا بتوانیم رقابت کنیم و این موضوع تنها با اقتصاد دانش محور میسر می شود.
وی با تاکید بر اینکه یکی از سیاست های کشور اقتصاد غیر نفتی است که بخش معدن و صنعت نقش موثری برای تحقق این موضوع دارند، تصریح کرد: در این رابطه شرکت چادرملو هم یکی از پیشران های اقتصادی و توسعه ملی فعالیت می کند. این شرکت در دو رکن تولید و توسعه اقدام می کند، به طوری که در بخش های اکتشاف، استخراج و فرآوری مواد معدنی فعال است و در بخش زنجیره در تولید گندله، آهن اسفنجی، فولاد و میلگرد نقش آفرینی می کند و هم اکنون ۴۶ طرح با ارزش ۸ میلیارد یورو در دست اجرا دارد و این موضوع نشان می دهد که شرکت چادرملو فرصت های زیادی برای شرکت های دانش بنیان دارد.
وی افزود: در حال حاضر از ۸ استراتژی شرکت ۴ مورد به بخش نوآوری مربوط است، در واقع در حرکت به سمت هوشمندسازی، انتقال تکنولوژی، بومی سازی و توسعه زیسب بوم فناورانه از جمله برنامه های این بخش است که زیست بوم فناورانه در اولویت چادرملو قرار دارد.
طاهرزاده با تاکید بر اینکه متاسفانه معادن ایران همچنان از فناوری های نسل دوم و سوم استفاده می کنند در حالی که دنیا به استفاده از فناوری نسل چهارم روی آورده است، تصریح کرد: به همین دلیل شرکت چادرملو هوشمندسازی را در دستور کار قرار داده است.
مدیرعامل چادرملو با تاکید بر اینکه بخش های پرعیار معادن برداشت شده است، اظهار کرد: در شرایط فعلی که ذخایر معادن برای تامین مواد اولیه فولاد کاهش پیدا کرده است باید به سمت فرآوری باطله ها برویم که مواد با عیار قابل توجه وجود دارد.
وی با تاکید بر اینکه اقتصاد چرخشی دارای مواد معدنی همچون آر یی ها و کنسانتره آپاتیت و سنگ آهن است، اظهار کرد: ما می بینم عیار مواد معدنی در اقتصاد چرخشی بالاست و باید به سرمایه گذاری در این بخش ورود کنیم.
طاهرزاده با اشاره به اینکه سال گذشته ۹۰۰ قطعه بومی سازی شده است، گفت: این مسأله باعث صرفه جویی ۱۶ میلیون یورو سال گذشته به ۲۵ میلیون یورو رسیده است و در این زمینه همکاری با ماشین سازی اراک داشته ایم.
وی با بیان اینکه چادرملو اقدامات بنیادی همچون راه اندازی مرکز نوآوری چادرملو در پارک فناوری یزد انجام داده ایم، تصریح کرد: در حال حاضر فراخوان جذب ایده داده ایم و تا پایان مهر ماه هم تمدید شده و ۱۱ پروژه اصلی در بخش های مختلف اعلام کرده ایم و امیدواریم که شرکت های دانش بنیان در توسعه اقتصاد چرخشی در کنار ما باشند و در بخش های فولادسازی همچون فرایند پروژه های ذوب و کاهش مصرف برق انجام دهیم.
مدیرعامل چادرملو افزود: دستیابی به نسل ۴ فناوری در زنجیره معدن تا صنعت از مهمترین برنامه های ماست که امیدواریم با همکاری شرکت های دانش بنیان محقق شود.
ارسال دیدگاه