کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران
جشن هفتاد و یکمین سالگرد تأسیس تشکل ملی کشتیرانی برگزار شد
جشن هفتاد و یکمین سالگرد تأسیس انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران ۲۸ آذرماه با حضور مدیران شرکتهای عضو و مسئولین کشوری و لشکری برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ما به نقل از مانا، در این مراسم، از جایزه ملی بهرهوری بایندر رونمایی شد؛ جایزهای که بهمنظور ارتقای بهرهوری و قدردانی از تلاشها و نوآوریهای صنعت لجستیک کشور توسط انجمن کشتیرانی و سازمان بهره وری طراحی و مورد سنجه قرار میگیرد . همچنین در این رویداد، لوح و تندیسهای افتخار به شرکتها و افراد برتر اهدا شد.
انتخاب شرکت های برتر و افراد برگزیده براساس استانداردهایی است که به صورت رسمی از سوی سازمان بهره وری ابلاغ شده و ممیزی های بسیار متعدد، بازرسی میدانی و اسنادی و در نهایت بعد از پایش منتهی به ۳ مقطع در قالب لوح و تندیس خواهد بود. بالاترین سطح تندیس زرین است. این جشن فرصتی بود برای گرامیداشت دستاوردهای ۷۱ ساله انجمن و قدردانی از تلاشهای ارزشمند اعضا و همکاران صنعت کشتیرانی.
حضور پررنگ مدیران شرکتهای عضو، مسئولین کشوری و لشکری و همچنین همکاری تمامی عوامل، نشاندهنده همبستگی و اهمیت این صنعت در رشد اقتصادی و توسعه پایدار کشور است. هیئت مدیره انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران ضمن تشکر از تمامی شرکتکنندگان و تقدیرشدگان، اعلام کرد که این موفقیتها حاصل همکاری و همدلی همه اعضای انجمن است و آیندهای روشنتر با تلاش مشترک پیش رو خواهد بود.انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران همچنان بر توسعه و تقویت زیرساختها، ارتقای بهرهوری و ایجاد فرصتهای جدید در صنعت کشتیرانی تأکید دارد و امید دارد که در سالهای آتی، موفقیتهای بیشتری برای اعضا و کل صنعت رقم بخورد.
رئیس اتاق بازرگانی ایران در مراسم هفتادویکمین سالگرد تاسیس انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته، حضور یافت و بر ضرورت تقویت جایگاه کشور با تکیه بر ظرفیتهای کشتیرانی در داخل، تاکید کرد. صمد حسنزاده، رئیس اتاق ایران با حضور در این مراسم، گفت: برای حفظ و تقویت جایگاه کشور باید سعی کنیم در جوامع مختلف بر پایه استعدادهایی که داریم، حضور پررنگی داشته باشیم.
رئیس اتاق ایران توجه به پتانسیلهای کشتیرانی در داخل را نیز مورد توجه قرار داد.او در عین حال توجه انجمن کشتیرانی به پیشکسوتان این صنعت را اقدامی قابل ستایش دانست و تاکید کرد: ثبت یاد و خاطره پیشکسوتان هر حوزه نیز از جمله اقداماتی است که باید ملاک عمل همه تشکلها و انجمنها قرار گیرد، با این کار میتوانیم اندوختهها و تجربیات کشور را پاس بداریم و زمینه رشد را در ابعاد مختلف، فراهم کنیم.
در ادامه مسعود پلمه، رئیس انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته، به تشریح مجموعه اقدامات و فعالیتهای انجمن در طول یک سال گذشته پرداخت.او ادامه داد: با پیگیریهای صورت گرفته انجمن توانست مجوز اعطای جایزه ملی بهرهوری لجستیک (بایندر) را دریافت کند.
در بخش بعدی این مراسم، توسط پیشکسوتان صنعت، کیک سالگرد تاسیس انجمن بریده شد. دیمیتری دوبوویک، مدیرعامل باشگاه بینالمللی همگرایی خزر و روسیه نیز مهمان این نشست بود که درباره همکاریهای این باشگاه با انجمن کشتیرانی صحبت کرد. او اظهار کرد: برای اولین بار زغالسنگ از روسیه به مقصد هند با گذر از سرزمین ایران حمل شد و این برنامه ادامه دارد تا زمینه حمل کود، فولاد و سایر کالاهای مهم از طریق ایران به مقاصد بینالمللی مهیا شود.
همچنین حسین سلاحورزی، رئیس اتاق مشترک ایران و ژاپن در این مراسم بر نقش و جایگاه تشکلها برای شناسایی قواعد زائد و پیشبرد اهداف هر صنعت و صنف تاکید کرد.
ارسال دیدگاه