منطقه آزاد کیش

پیش نویس سند مسئولیت های اجتماعی کیش همزمان با روز کیش رونمایی می شود

پیش نویس سند مسئولیت های اجتماعی کیش همزمان با روز کیش رونمایی می شود
لینک کوتاه کپی شد

علیرضا فاطمیان پور در جمع اصحاب رسانه از رونمایی از پیش نویس سند مسئولیت های اجتماعی کیش در ۲۰ آبان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ما از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، معاون فرهنگی و اجتماعی این سازمان در نشست با اصحاب رسانه با بیان اینکه پیش نویس سند مسئولیت های اجتماعی کیش همزمان با ۲۰ آبان روز کیش رونمایی می شود گفت: یکی از مواردی که در بدو ورود به جزیره کیش با آن مواجه شدیم کم بودن سرانه فضاهای آموزشی و درمانی بود . درحالیکه این جزیره منطقه آزاد تجاری و گردشگری محسوب می شود و به واسطه وجود ظرفیت های اقتصادی نباید شاهد کمبود در دو بخش مهم آموزش و درمان دراین جزیره باشیم.

فاطمیان پور افزود: محدودیت منابع و عدم پیگیری مناسب از بخش حاکمیتی که بخشی از آن به واسطه تغییرات مکرر مدیریتی است باعث شده این منطقه آزاد کشور در برخی بخش ها مانند آموزش و درمان سرانه پایینی داشته باشد در حالیکه اگر طرح و یا سندی در خصوص انجام مسئولیت های اجتماعی توسط سازمانها و سرمایه گذاران وجود داشت توسعه بخش های مهمی مانند آموزش و درمان به واسطه تغییرات مدیریتی و محدودیت منابع حاکمیتی مغفول نمی ماند.

وی تصریح کرد: توسعه پایدار و افزایش شاخص های مربوط به آن نیازمند نقشه راه است . اگر از سال های پیش درخصوص توسعه پایدار کیش ساز و کاری طراحی و اجرا می شد امروز شاهد بسیاری از کمبودها در بخش های مهم جامعه نبودیم.

فاطمیان پور تاکید کرد: نقشه راه توسعه پایدار، تدوین سند مسئولیت های اجتماعی است که براساس آن در خصوص تعامل ومشارکت جامعه ، در جهت رشد جمعی برای اعضای جامعه ، مسئولیت اجتماعی تعریف و اجرایی می شود.

ایجاد تفکر اجتماعی لازمه اجرایی شدن سند مسئولیت اجتماعی

سید فضل الدین موسوی پژوهشگر حوزه توسعه اجتماعی نیز دراین نشست خبری با اشاره به لزوم رشد تفکر مسئولیت اجتماعی در قالب چارچوب و قاعده گفت: در این مسیر رسانه ها نقش موثری در تبیین اهمیت و کارکردهای آن موضوع دارند و می توانند با ترویج اجتماعی و اطلاع رسانی کمک شایانی به درک موضوع مسئولیت های اجتماعی کنند.

وی افزود: اگر فعالان اقتصادی ، سرمایه گذاران و تمامی افراد موثر در جامعه به کمک رسانه ها به این نتیجه برسند که علاوه بر ذینفعان، جامعه پیرامونی، محیط زیست، منابع انسانی و حیات وحش نیز جزو سهامدارانشان هستند و رشد وارتقاء جامعه بر پیشرفت مادی ومعنوی سرمایه گذاری و افزایش درآمدهای آنان نیز موثر است بی شک برای اجرای مسئولیت های اجتماعی در مسیر دستیابی به توسعه پایدار تلاش می کنند.

سید فضل الدین موسوی تصریح کرد: در مسیر تدوین سند مسئولیت های اجتماعی کیش با بهره گیری از نظرات اصحاب رسانه و فعالان حوزه های مختلف تلاش می کنیم پس از تدوین این سند در جهت ایجاد تفکر اجتماعی در محافل و مجامع عمومی جزیره کیش با تبیین شفاف موضوع، نسبت به ایجاد درک مشترک و اجرای آن اقدام کنیم .

مدیرامور اجتماعی، بهداشت و درمان معاونت فرهنگی سازمان منطقه آزاد کیش هم با بیان اینکه برای توسعه پایدار سه شاخص اصلی داریم گفت: شاخص های اجتماعی و فرهنگی، اقتصادی و زیست محیطی، شاخص های توسعه پایدار هستند و برای دستیابی به توسعه پایدار باید سند مسئولیت های اجتماعی کیش تدوین و اجرایی شود.

سعید زاهدی افزود: برای گفتمان سازی در جهت اجرای مسئولیت های اجتماعی باید با ادبیات تفکر اجتماعی آشنا شویم و در این مسیر با طرح این سوال که ” سهم ما از توسعه کیش چقدر است” نسبت به بررسی رابطه مسئولیت اجتماعی و میزان توسعه محیط زندگی خود حساسیت و تفکر ایجاد کنیم.

اجرای مسئولیت های اجتماعی انتفاع عمومی دارد

در ادامه نشست بهمن عبدالهی مدیرمسئول هفته نامه دولتخانه کیش با بیان اینکه در جزیره کیش روند حاکمیت در خصوص اجرای مسئولیت های اجتماعی در مواجهه با سرمایه گذاران اشتباه بوده گفت: اینکه در مقابل انجام فعالیت های مربوط به مسئولیت های اجتماعی، مجوز و یا امکاناتی داده شود روند نادرستی است هر نهاد و یا سرمایه گذاری که از جزیره کیش منافعی کسب می کند باید سهم خود را در توسعه کیش با انجام مسئولیت های اجتماعی بپردازد.

وی افزود: حاکمیت باید با تدوین نقشه راه درخصوص مسئولیت های اجتماعی تکلیف ایجاد کند همان گونه که در دیگر کشورها به منظور ایفای تعهدات اجتماعی، به ذینفعان جامعه برای انجام مسئولیت های اجتماعی تکلیف می شود.

زیبا حسین زاده مدیر مسئول پایگاه خبری فیدار هم در این خصوص گفت: از بین رفتن بسیاری از ارزش های اجتماعی جزیره کیش در مسیر توسعه شهری به واسطه این است که نگاه جدی به حفظ این ارزش ها و هنجارهای اجتماعی نشده است . اگر در این مسیر همچون گذشته جدیت وجود داشته باشد و بخش خصوصی نیز موظف شود در کنار حاکمیت نقش خود را ایفا کند شاهد کمرنگ شدن ارزش های اجتماعی جزیره کیش درمسیر توسعه نخواهیم بود.

بهرام عرب وند مدیر مسئول ماهنامه پژواک هم در این نشست با بیان اینکه نیاز است درخصوص مسئولیت اجتماعی با لایه های مختلف مشاغل و فعالان اقتصادی گفتگو و اهمیت آن تبیین شود گفت: بسیاری از موضوعات که به مرحله اجرا نمی رسد به دلیل عدم اطلاع رسانی و فراگیر کردن موضوع است در حالیکه چنانچه همه بخش ها و شهروندان از منافع تدوین و اجرای سند مسئولیت های اجتماعی آگاه شوند در این مسیر همگام و همراه خواهند شد.

گفتنی است با تدوین سند مسئولیت های اجتماعی جزیره کیش، این منطقه آزاد به عنوان پیشگام در اجرای CSR در جهت ایجاد توسعه پایدار مبتنی بر ارتقاء اجتماعی و فرهنگی، اقتصادی و زیست محیطی با مشارکت سازمانها و سرمایه گذاران در کشور گام بر می دارد.

تبلیغات متنی

ارسال دیدگاه