منطقه آزاد اروند

نواقص و نیازهای مراکز فنی و حرفه‌ای منطقه آزاد اروند احصاء شد

نواقص و نیازهای مراکز فنی و حرفه‌ای منطقه آزاد اروند احصاء شد
لینک کوتاه کپی شد

در حضور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، نواقص و نیازهای مراکز فنی و حرفه‌ای منطقه آزاد اروند، احصاء شد.

به گزارش خبرنگار ما از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد اروند، نشست تخصصی بررسی مسائل، نواقص و کمبودها، همچنین نیازهای مراکز فنی حرفه‌ای شهرهای آبادان خرمشهر، با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور، مولوی و مطورزاده، نمایندگان آبادان و خرمشهر، معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند و روسای مراکز فنی و حرفه‌ای استان خوزستان و شهرهای آبادان خرمشهر، در سالن جلسات شهید یاسینی سازمان منطقه آزاد اروند، برگزار شد‌.

حجت‌الاسلام زرشناس، معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند، در ابتدای این نشست،اظهار کرد: مراکز فنی و حرفه‌ای در منطقه آزاد اروند دارای امکانات و ظرفیت‌های بالقوه تجهیزاتی، مهارتی، جمعیتی، فرهنگی و خدمات‌دهی هستند.

وی با اشاره به این موضوع که کار کردن در این منطقه مقدس است، بیان کرد: شهرهای آبادان و خرمشهر دارای ۶ مرکز دولتی و ۱۷۰ مرکز غیر دولتی فنی و حرفه‌ای هستند و رشته‌های مختلفی را به کارآموزان آموزش می‌دهند.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند، تصریح کرد: از سال ۹۵ تا به اکنون بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان تجهیزات از سوی سازمان منطقه آزاد اروند به مراکز فنی و حرفه‌ای در شهرهای آبادان و خرمشهر تزریق شده است، اما این حوزه بیش از این نیازمند توجه است که امیدواریم جمیع این موارد منجر به افزایش آمار اشتغال در منطقه شود.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان خوزستان نیز، در این نشست، بیان کرد: آمادگی لازم در این دو شهرستان در جهت گسترش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای وجود دارد و موضوع صدور مجوز برای جذب سرباز معلم و مربیان حق التدریسی آموزشگاه‌های فنی حرفه‌ای نیز در دستور پیگیری قرار گرفته است که امیدوارم وزارتخانه متبوع در این خصوص استمداد لازم را صورت دهد.

مولایی با اشاره به موضوع تامین و تهیه تجهیزات کارگاهی به مراکز فنی حرفه‌ای منطقه آزاد اروند، گفت: نیاز آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای در سطح شهرهای آبادان و خرمشهر احصاء شده و این موارد از طریق ریاست این سازمان و معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی به وزارتخانه متبوع جهت پیگیری و ترتیب اثر، منتقل خواهد شد.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان خوزستان، افزود: سازمان منطقه آزاد اروند در این سال‌های اخیر اعتبارات، تجهیزات، مشوق‌ها و مولفه‌های فراوانی را به این حوزه تخصیص داده است که توجه این نهاد به امر آموزش، جای تقدیر دارد‌ و امیدواریم که با همکاری سازمان منطقه آزاد اروند مراکز آبادان و خرمشهر تبدیل به مراکزی مشارکتی در حیطه آموزش و تزریق متخصص به بازار کار، قطب‌های آموزش در استان شوند.

نماینده مردم شهرستان خرمشهر در مجلس شورای اسلامی، با اعلام اینکه موضع مردم منطقه به واسطه رشادت و ایثارهای مردم این منطقه، در قبال احیاء حیطه آموزش طلبکارانه است، گفت: اولین دودکش صنعتی خاورمیانه در این متطقه‌ مشتعل شد و دروازه ورود صنعت‌ مدرن به اروند بوده است و جنگ علیرغم تلخی‌های فراوان، یک نکته مثبت داشت و آن اینکه نیروهای متخصص پالایشگاه آبادان، پالایشگاه‌های کشور را که مورد هدف قرار می‌گرفتند را تعمیر و راه‌اندازی می‌کردند که این نشان‌دهنده پتانسیل آموزش و مهارت است.

مصطفی‌ مطورزاده، یادآور شد: چشم‌انداز ما این است که آینده توسعه صنعت کشور در منطقه آزاد اروند رقم خواهد خورد، این منطقه با همین وسعت کم بیش از ۲۵درصد تولید آبزیان کشور و ظرفیت پذیرش سالانه ۲ میلیون زائر کاروان‌های راهیان نور و ۲ میلیون زائر اربعین را داراست که نیازهای آموزشی ما بر مبنی این داده‌ها باید صورت پذیرد.

تبلیغات متنی

ارسال دیدگاه