پتروشیمی خلیج فارس

نیمی از تفاهم‌نامه‌ای پتروفن سال گذشته به قرارداد رسید/ رشد ۲۰۰ درصدی استقبال شرکت‌های دانش بنیان از رویداد پتروفن ۱۴۰۲

لینک کوتاه کپی شد

دبیر رویداد ‌پتروفن ۱۴۰۲ با از سه برابر شدن نیازهای اعلامی شرکت‌های پتروشیمی به شرکت‌های پتروشیمی در رویداد پتروفن امسال خبر داد و گفت: در حالی‌که سال گذشته صد شرکت دانش بنیان در رویداد پتروفن شرکت کردند، امسال بیش از سیصد شرکت دانش بنیان در این رویداد مشارکت کردند.

رشید قانعی در آیین افتتاحیه این رویداد که در سالن همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد، با تشکر از استقبال پرشور شرکت‌های دانش بنیان و همچنین صنعت پتروشیمی از این رویداد، اظهار داشت: مقام معظم رهبری در ده سال گذشته بر رویکرد اقتصاد دانش بنیان تاکید جدی داشتند و نقش بنگاه‌های بزرگ کشور بخصوص صنعت پتروشیمی، نفت و گاز را در این مسیر بسیار مهم می‌دانستند.

وی با اشاره به اهمیت جایگاه هلدینگ خلیج فارس در صنعت پتروشیمی، اظهار داشت: از زمان آغاز مدیریت دکتر علی عسکری بر هلدینگ خلیج فارس، به دنبال یافتن خلاءهایی بودیم که بتوانیم در اقتصاد دانش بنیان تاثیرگذار باشیم.

مدیرعامل پترول ادامه داد: در این مسیر به ایده رویداد با ارایه معکوس رسیدیم که حاصلش پتروفن شد و امسال شاهد برگزاری دومین دوره آن هستیم.

دستیار مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس در توسعه صنایع دانش بنیان و پائین دستی پتروشیمی، تصریح کرد: سال گذشته ۸۰ نیاز را از سوی شرکت‌های پتروشیمی به شرکت‌های دانش بنیان اعلام کردیم که این رقم امسال تقریبا سه برابر شده و ۲۳۰ نیاز در این رویداد به شرکت‌های دانش بنیان اعلام و ارائه می‌شود.

وی همچنین ویژگی مهم دیگر پتروفن ۱۴۰۲ را ارتقای این رویداد از رویدادی منحصر به هلدینگ خلیج فارس به رویدادی ملی عنوان کرد و گفت: امسال با مشارکت معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکت ملی صنایع پتروشیمی، پژوهشگاه صنعت نفت در شورای سیاستگذاری، شاهد حضور نهادها و شرکت‌های بزرگ دیگر در این رویداد هستیم.

وی ادامه داد : امسال افزون بر ۱۹ شرکت زیرمجموعه هلدینگ، ۱۳ شرکت پتروشیمی نیز در این رویداد شرکت کرده‌اند.

قانعی یادآور شد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت، پژوهشگاه صنعت نفت و دیگر نهادها در شورای سیاست‌گذاری دومین رویداد پتروفن حضور داشتند.

وی به دوجهت‌گیری اساسی ارائه معکوس نیازهای فناورانه و تقدیر از شرکت‌های پتروشیمی فعال در این مسیر در این رویداد اشاره کرد و گفت: تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان علاقمند برای حضور در رویداد امسال نسبت به پارسال سه برابر شده و از ۱۰۰ شرکت به بیش از ۳۰۰ شرکت در سال ۱۴۰۲ رسیده است.

دبیر رویداد پتروفن ۱۴۰۲ تأکید کرد: ۴۸ درصد از تفاهم‌های انجام شده بین شرکت‌ها در نخستین دوره رویداد پتروفن به قرارداد منتج شده و مابقی نیز در حال مذاکره است.

رویداد «پتروفن» ۱۴۰۲ با شعار «مسیر نوآوری پتروشیمی» با تأکید بر رفع نیازهای فناورانه با توانمندسازی بازیگران زیست‌بوم صنعت پتروشیمی در هفت حوزه تخصصی ۱۲ تا ۱۴ آذرماه به همت شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در سالن همایش‌های صداوسیما برگزار می‌شود.

[۰۳/۱۲, ۱۱:۱۴] Tarafi_holdinge Khalijhe Fars: رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در افتتاحیه پتروفن ۱۴۰۲خبر داد:

*فروش حدود ۴۳۰ هزار میلیارد تومان محصولات دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۱/ بیش از ۲۵۰۰ نخبه ایرانی در برنامه جذب نخبگان به کشور بازگشتند*

 

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی به بازار بزرگ شرکت‌های‌دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: حدود ۴۳۰ هزار میلیارد تومان فروش محصولات دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۱ رقم خورده است.

به گزارش ستاد خبری رویداد پتروفن ۱۴۰۲، محمدصادق خیاطیان امروز (یکشنبه، ۱۲ آذرماه) در آیین افتتاحیه رویداد پتروفن ۱۴۰۲ با اشاره به اینکه تلاش‌های فراوان برای به منصه ظهور رسیدن فرهنگ دانش‌بنیانی و توان متخصصان داخلی صورت گرفته، اظهار داشت: مهمترین عنصر توسعه ایران نیروی انسانی است و این نیروی انسانی با توانمندی بالایی که دارد می‌تواند محصولات پیچیده را تولید کند.

وی افزود: فناوری و دانش پیشرفته سبب ایجاد ارزش افزوده می‌شود و شرکت‌های دانش‌بنیان مطلوبی در ایران شکل گرفته‌اند که با حمایت‌های انجام شده اکنون به ۱۰ هزار شرکت‌دانش‌بنیان رسیده‌اند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی به بازار بزرگی که برای شرکت‌های‌دانش‌بنیان ایجاد شده است اشاره کرد و‌ افزود: حدود ۴۳۰ هزار میلیارد تومان فروش محصولات دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۱ رقم خورده است.

خیاطیان یکی از راه‌های حفظ نخبگان در کشور را توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و حمایت از آن‌ها عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذاری‌های ریسک‌پذیر باید از سوی شرکت‌های بزرگ انجام شود که در دنیا نیز به همین شکل است و شرکت‌های خارجی افزون بر سرمایه‌گذاری در زنجیره ارزش خود، در سایر حوزه‌های های‌تک نیز با رویکرد تنوع‌سازی سرمایه‌گذاری می‌کنند. وی با قدردانی از دکتر علی‌عسکری، مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس برای برگزاری رویداد پتروفن، بر لزوم سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر در صنعت پتروشیمی به‌ویژه صنایع پایین‌دستی توسط هلدینگ خلیج فارس تأکید کرد. خیاطیان همچنین شرکت‌های دانش بنیان را جذابیتی ویژه برای نخبگان دانست و گفت: در برنامه جذب نخبگان موفق شدیم بیش از ۲۵۰۰ نخبه ایرانی که اکثرا در دانشگاه‌ها و مراکز معتبر علمی دنیا مشغول فعالیت بودند را به کشور بازگردانیم و بسیاری از این عزیزان امروز در شرکت‌های دانش بنیان مشغول فعالیت هستند. رویداد «پتروفن» ۱۴۰۲ با شعار «مسیر نوآوری پتروشیمی» با تأکید بر رفع نیازهای فناورانه با توانمندسازی بازیگران زیست‌بوم صنعت پتروشیمی در هفت حوزه تخصصی ۱۲ تا ۱۴ آذرماه به همت شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در سالن همایش‌های صداوسیما برگزار می‌شود.

تبلیغات متنی

ارسال دیدگاه