پتروشیمی غدیر/
مجمع عمومی سالیانه پتروشیمی غدیر برگزار شد

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پتروشیمی غدیر، مربوط به عملکرد سال مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۱۴۰۳، سهشنبه مورخ ۷ مردادماه ۱۴۰۳، با حضور ۷۸/۶۲ درصدی سهامداران و نمایندگان قانونی سازمان بورس و حسابرس مستقل، در سالن اجتماعات پتروشیمی فناوران واقع در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی برگزار شد.
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پتروشیمی غدیر، مربوط به عملکرد سال مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۱۴۰۳، سهشنبه مورخ ۷ مردادماه ۱۴۰۳، با حضور ۷۸/۶۲ درصدی سهامداران و نمایندگان قانونی سازمان بورس و حسابرس مستقل، در سالن اجتماعات پتروشیمی فناوران واقع در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی برگزار شد.
️ در این مجمع، ضمن ارائه گزارش هیأتمدیره، گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی، گزارش عملکرد مالی شرکت و مهمترین دستاوردهای سال گذشته تشریح شد و پس از تصویب صورتهای مالی، در خصوص تقسیم سود، حق جلسه هیأت مدیره ،کمیته ریسک ، کمیته انتصابات و برنامههای آتی شرکت تصمیمگیری صورت پذیرفت.
️ در بخشی از این مجمع، آقای مهندس سروش خسروی، سرپرست و رئیس هیأتمدیره پتروشیمی غدیر، با اشاره به شرایط پیچیده اقتصادی کشور و صنعت پتروشیمی، بر نقش حیاتی کارکنان پرتلاش مجموعه در عبور از چالشها تأکید کرد و گفت:
«سال ۱۴۰۳ یکی از سالهای سخت صنعت پتروشیمی بود؛ که به حمدالله با اتکا به دانش فنی داخلی، همدلی پرسنل و رویکرد بهرهور، علیرغم نوسانات بازار و محدودیتهای عملیاتی، توانستیم اهداف تولید و فروش شرکت را محقق نماییم.»
وی ادامه داد: «در این سال، پتروشیمی غدیر توانست با تداوم تولید پایدار، حفظ سهم بازار داخلی، صادرات هدفمند و افزایش بهرهوری، جایگاه خود را در میان شرکتهای پیشرو حفظ کند.
️ مهندس خسروی یکی از دلایل کاهش سود خالص در سال ۱۴۰۳ را ناشی از اعمال تعدیلات نرخهای خوراک کلر و یوتیلیتی از سال ۱۴۰۰ تاکنون در صورتهای مالی ۱۴۰۳ عنوان کرد و اشاره کرد :
«در صورت عدم اعمال این موارد، سود این شرکت در سال مالی ۱۴۰۳، از رقم فعلی ۲۱۶ میلیارد تومان به ۷۹۴ میلیارد تومان افزایش می یافت.»
️ همچنین وی با اشاره به عدم تناسب افزایش قیمت خوراک و یوتیلیتی نسبت به افزایش قیمت محصول، گفت:
«در حالی که قیمت یوتیلیتی ۹۶ درصد و خوراک ۱۰۶ درصد افزایش یافته، قیمت محصول تنها ۳۵ درصد افزایش داشته و همین موضوع منجر به افزایش بهای تمام شده و به طبع آن کاهش سود شرکت شده است.
️ خسروی، با اشاره به چالشهای فروش صادراتی، اظهار داشت:
«اعمال عوارض ۱۰ درصدی بر صادرات محصول PVC و روند کاهشی قیمت جهانی این محصول، موجب کاهش مزیت اقتصادی صادرات و محدود شدن فروش صادراتی شرکت در سال ۱۴۰۳ گردید.
ارسال دیدگاه