حضور میدانی مدیرعامل بیمه سینا در بندرعباس برای تسهیل پرداخت خسارت‌ها

علی صلاحی‌نژاد، مدیرعامل بیمه سینا، با هدف پیگیری و تسریع روند ارزیابی و پرداخت خسارت‌های حادثه بندر شهید رجایی، به شعبه بندرعباس سفر کرد و در جمع همکاران این شعبه حاضر شد.
حضور میدانی مدیرعامل بیمه سینا در بندرعباس برای تسهیل پرداخت خسارت‌ها

به گزارش خبرنگار ما از پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،وی در این نشست ضمن اظهار تأسف از بروز حادثه تلخ انفجار و از بین رفتن جمعی از هموطنان گفت: بیمه سینا بر حسب وظیفه خود، تمامی توانش را برای سرعت بخشیدن به ارزیابی و پرداخت خسارت‌ها خواهد کرد و هیچ نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

همچنین، مدیرعامل بیمه سینا در ادامه برنامه‌های کاری خود در نشست هم‌اندیشی بیمه‌گران که با حضور مجید تقی لو معاون اتکایی بیمه مرکزی و مدیران سایر شرکتهای بیمه به منظور هماهنگی پرداخت خسارتهای حادثه بندر شهید رجایی برگزار شد، حضور یافت.

گفتنی است، در این سفر معاون فنی بیمه‌های غیرزندگی، مدیر بیمه‌های مسئولیت و آتش‌سوزی، مدیرعامل بیمه سینا را همراهی کردند.

 

آیا این خبر مفید بود؟

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بیان کنید

کپچا

آخرین اخبار

اخبار پربازدید

پر بحث ترین