پروژه افزایش ظرفیت توسعه پارک‌های انباشت و برداشت ناحیه آهن‌سازی به پیشرفت ۳۰ درصدی رسید

مدیر اجرای پروژه‌های آهن‌سازی فولاد مبارکه: با عنایت به هدف‌گذاری فولاد مبارکه برای حفظ سهم بیش از ۴۵ درصدی خود در تولید فولاد کشور و افزایش ظرفیت شرکت مادر، این پروژه تعریف شد تا بتواند در آینده نیز همچنان نیاز واحدهای احیا مستقیم و درنهایت فولادسازی را تأمین کند.
پروژه افزایش ظرفیت توسعه پارک‌های انباشت و برداشت ناحیه آهن‌سازی به پیشرفت ۳۰ درصدی رسید

به گزارش طلانیوز: اصلاح و تکمیل پارک‌های انباشت و برداشت و خطوط انتقال مواد موجود و احداث مجموعه انباشت و برداشت و خطوط انتقال مواد جدید هدف این پروژه است.
در طرح جدید، پارک‌های قبلی به‌منظور افزایش ظرفیت ذخیره مواد اولیه به پارک مکانیزه تبدیل می‌شود و در بخش دوم به‌منظور تغذیه مگامدول‌های واحد احیا مستقیم شماره 2 (واحد احیا شهید خرازی) مطابق طرح، دو پارک جدید به عرض حدود 47 متر و طول حدود 1000 متر ایجاد خواهد شد.
هم‌زمان با اجرای این پروژه، بستر ریلی لازم جهت نصب ماشین‌آلات جدید انباشت و برداشت نیز طراحی‌شده است.
بخش اعظم قطعات با استفاده از ظرفیت‌های شرکت‌های سازنده داخلی انجام می شود.

پروژه افزایش ظرفیت توسعه پارک‌های انباشت و برداشت ناحیه آهن‌سازی به پیشرفت ۳۰ درصدی رسید

آیا این خبر مفید بود؟

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بیان کنید

کپچا

آخرین قیمت طلا و سکه

آخرین اخبار

اخبار پربازدید

پر بحث ترین