معرفی پروژه مس جانجا در مستند «دویل» صدا و سیما

پخش مستند “دویل” از شبکه مستند، فرصتی فراهم کرد تا نگاهی دقیق به پروژه ملی مس جانجا و نقش مهندس بهروز برنا در حوزه اکتشاف انداختیم. این پروژه که با همکاری غول‌های معدنی همچون گل‌گهر و چادرملو در حال توسعه است، با پیشرفت فعلی ۳۵ درصدی، یکی از امیدهای اصلی تولید کنسانتره مس در سطح جهانی محسوب می‌شود
معرفی پروژه مس جانجا در مستند «دویل» صدا و سیما

به گزارش طلانیوز از به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات، برنامه مستند «دویل» به تهیه کنندگی سید مهدی حسینی روز سه شنبه 6 مرداد 1405 از شبکه مستند سیما پخش شد.
مستند دویل به معرفی زندگی و خدمات مهندس بهروز برنا از پیشکسوتان سازمان زمین شناسی کشور در حوزه اکتشاف پرداخته است. ضمن این برنامه، پروژه مجتمع مس جانجا به عنوان یکی از طرح های مهم معدنی کشور نیز پرداخته شده است.

در ویدئوی زیر بخشی از این مستند را که به پروژه مس جانجا اشاره دارد مشاهده خواهید کرد.

معدن مس جانجا با وسعت 90 کیلومتر مربع، دارای ذخیره‌ای بالغ بر 300 میلیون تن با عیار متوسط 0٫26 درصد مس است و به‌عنوان یک معدن در تراز جهانی مطرح می‌باشد. پیش‌بینی می‌شود با ادامه فعالیت‌های اکتشافی، ذخایر آن به بیش از یک میلیارد تن برسد. بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، مجتمع مس جانجا قادر خواهد بود سالانه حدود 130 هزار تن کنسانتره مس با عیار 26 درصد تولید کند. پروژه مذکور به‌منظور استخراج سالانه 16 میلیون تن سنگ سولفیدی با نسبت باطله‌برداری حدود 5 و تولید 130 هزار تن کنسانتره مس طراحی شده است.

سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، معدنی و صنعتی چادرملو، معدنی و صنعتی گل‌گهر، بین‌المللی توسعه و معادن غدیر، معدنی و صنعتی گهرزمین و تجلی توسعه معادن و فلزات سهامداران شرکت توسعه معادن و صنایع مس جانجا هستند. اجرای عملیات استخراج و باطله برداری این پروژه عظیم نیز بر عهده شرکت معدن کار باختر می‌باشد.

اجرای این طرح بزرگ ملی با محوریت هلدینگ «ومعادن» تاکنون حدود 35 درصد پیشرفت داشته است.

آیا این خبر مفید بود؟

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بیان کنید

کپچا

آخرین قیمت طلا و سکه

آخرین اخبار

اخبار پربازدید

پر بحث ترین