// کد مطلب: ۱۷۵۱۵۳

بانک ملت

رتبه نخست بانک ملت از نظر میزان دارایی

رتبه نخست بانک ملت از نظر میزان دارایی
لینک کوتاه کپی شد

در رتبه بندی صد شرکت برتر ایران، بانک ملت در رتبه نخست از نظر میزان دارایی و در رتبه سوم به لحاظ میزان سودآوری قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، در رتبه بندی صورت گرفته از سوی سازمان مدیریت صنعتی، بانک ملت با ۱۷ هزار و ۲۵۹ تریلیون و ۸۸۹ میلیارد ریال در رتبه نخست به لحاظ دارایی ها قرار گرفته است.

همچنین این بانک در حالی در آیتم بیشترین سودآوری این رتبه بندی در رتبه هفتم فروش و رتبه سوم سود قرار دارد که سود قبل از کسر مالیات آن یک هزار و ۷۳ تریلیون و ۳۱۷ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ و ۴۴۴ تریلیون و ۸۵۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۱ بوده است.

جنبه دیگر این رتبه بندی به بالاترین ارزش افزوده اختصاص دارد که بانک ملت با کسب رتبه سوم، ارزش افزوده یک هزار و ۴۷۴ تریلیون و ۴۱۸ میلیارد ریال را بر جا گذاشته است.

علاوه بر این، بانک ملت در رتبه بندی صد شرکت برتر ایران از نظر میزان فروش/ درآمد در جایگاه هفتم جای گرفته و فروش آن در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۲ هزار و ۸۱۴ تریلیون و ۴۹۱ میلیارد ریال و فروش آن در سال ۱۴۰۱ بالغ بر یک هزار و ۸۵۷ تریلیون و ۳۶۰ میلیارد بوده است.

خلاصه نتایج رتبه بندی صد شرکت برتر نیز حاکی از آن است که این بانک حائز رتبه هفتم در این بخش شده است. میزان فروش بانک ملت در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۲ هزار و ۸۱۴ تریلیون و ۴۹۱ میلیارد ریال و در سال ۱۴۰۱ بالغ بر یک هزار و ۸۵۷ تریلیون و ۳۶۰ میلیارد ریال بوده است.

لازم به ذکر است که یکی از فعالیت های شاخص سازمان مدیریت صنعتی، از سال ۱۳۷۷ رتبه بندی شرکت های برتر ایران است. در این رتبه بندی ۵۰۰ شرکت برتر کشور علاوه بر شاخص فروش با ۳۲ شاخص مالی و اقتصادی دیگر ارزیابی می شوند. از ویژگی های رتبه بندی IMI-100 ، شفافیت بسیار بالای آن است؛ به طوری که رتبه هر شرکت در هر شاخص، به راحتی قابل بررسی و صحه گذاری است.

یکی از رویدادهای مهم اقتصادی کشور، برگزاری سالانه همایش رتبه بندی شرکت های برتر ایران IMI-100 توسط سازمان مدیریت صنعتی است. این سازمان به عنوان یک نهاد واسط مستقل از سال ۱۳۷۷ تاکنون برگزار کننده این رویداد مهم بوده است. از اهداف عالی این رویداد اقتصادی، علاوه بر قدردانی از برترین فعالان کسب وکار در پایان سال، می توان به جمع آوری و ارایه اطلاعات شفاف اقتصادی در خصوص وضعیت شاخص های اقتصادی و مالی ۵۰۰ شرکت برتر که نقش مهمی در اقتصاد ملی دارند، اشاره کرد. با تحلیل اطلاعات مالی و اقتصادی؛ مدیران ارشد هلدینگ ها، مؤسسات و بنگاه های اقتصادی، می توانند درک بهتر و دقیق تری از وضعیت کسب وکار خود داشته باشند و تصمیمات مناسب تر و بهتری اتخاذ کنند.

رتبه بندی شرکت ها بر اساس شاخص هایی که میزان تأثیرگذاری بنگاه ها را در اقتصاد مشخص می سازد، یکی از رویکردهای مؤثر بر ایجاد شفافیت، هدف گذاری و برنامه ریزی اقتصادی است. بر اساس نتایج رتبه بندی، فعالان اقتصادی می توانند با داشتن اطلاعات اقتصادی و مالی در خصوص وضعیت محیط کسب وکار عمومی و گروه صنعتی تخصصی خود، ضمن شناخت وقایع اقتصادی گذشته، روندهای اقتصادی را به نحو بهتری بررسی و درک کنند و بر اساس آن پیش بینی دقیق تر و صحیح تری نسبت به آینده کسب و کار خود داشته و نقشه راه روشن تری برای آینده ترسیم کنند.

در حالی سازمان مدیریت صنعتی رتبه بندی سال ۱۴۰۳ شرکت های برتر ایران، بر اساس اطلاعات سال مالی ۱۴۰۲ را برای بیست و هفتمین سال متوالی تهیه کرده است که این فهرست با الهام از رسالت سازمان با فراهم کردن آمار و اطلاعات شفاف و مفید در مورد بنگاه های اقتصادی کشور، فضای روشن تری از کسب و کار اقتصادی کشور ارایه می دهد و به مدیران، سیاستگذاران و پژوهشگران، یاری می رساند تا شناخت و درک دقیق تری از مقیاس، ساختار مالی و اقتصادی صنایع و بنگاه های اقتصادی بزرگ کشور پیدا کنند.

رتبه بندی شرکت ها در محیط کسب و کار تلاشی علمی برای تلخیص بسیاری از اطلاعات پیرامونی محیط کسب و کار در قالب سنجه های ساده و قابل درک است. رتبه بندی می تواند اطلاعات مفیدی در مورد وضعیت شرکت ها در مقایسه با رقبای خود در اختیار ذی نفعان از قبیل مدیران، سهام داران و سرمایه گذاران، اعتباردهندگان و بانک ها، مشتریان، دولت و سازمان های دولتی و … قرار دهد.

با کمک بررسی مداوم تحولات در رتبه بندی شرکت ها، تشخیص جهت حرکت در کسب و کارهای اقتصادی و شناسایی دورنمای رونق و رکود در صنایع مختلف و حتی ارزیابی میزان اثربخشی سیاست های اصلاحی اعمال شده، قابل پیگیری است.

گفتنی است، در رتبه بندی شرکت های برتر ایران، ابتدا ۵۰۰ شرکت بر اساس شاخص میزان فروش مشخص می شوند. پس از آن، شرکت ها بر اساس میزان فروش به پنج دسته صدتایی تقسیم شده و شرکت های هر دسته بر اساس ۳۲ شاخص دیگر با هم مقایسه و رتبه بندی می شوند. به این نحو، شرکت هایی با هم مقایسه می شوند که از نظر اندازه تا حدودی به هم نزدیک هستند.

تبلیغات متنی

ارسال دیدگاه