// کد مطلب: ۱۷۷۹۶۰

بانک قرض الحسنه رسالت

نهاد مردمی رسالت یک توسعه‌گر در سطح ملی است

نهاد مردمی رسالت یک توسعه‌گر در سطح ملی است
لینک کوتاه کپی شد

️راهبر نهاد مردمی و مدیر عامل بانک قرض الحسنه رسالت از این نهاد به عنوان یک توسعه گر در سطح ملی نام برد که می تواند بر روی معیشت و کار و زندگی عامه مردم موثر باشد.

️محمدحسین حسین زاده در بازدید راویان پیشرفت اهالی رسانه از مجموعه عملیات بانکی گفت: نهاد مردمی رسالت که عنوان رسمی آن انجمن حامیان فرهنگ قرض الحسنه و کارآفرینی اجتماعی است به عنوان بزرگترین زیست بوم اقتصاد اجتماعی مردمی ایران در سه بعد فرهنگی حکمرانی، خانواده و اشتغال و نظام مالی فعالیت دارد.

وی افزود: در بعد فرهنگی حکمرانی بدون اتکا به دولت و بیت المال و با همیاری اجتماعی می‌توان اقدامات بسیاری انجام داد. چرا که کشور به واسطه دولت محور بودن عموماً همه توقعات از دولت است، در صورتی که می‌توان خیلی از کارها را توسط مردم انجام داد و ما در نهاد مردمی رسالت به آن همیاری اجتماعی می‌گوییم.

️مدیر عامل بانک قرض الحسنه رسالت اظهارداشت: در بعد فرهنگی مسائل دیگری همچون سواد مالی و سواد اینترنتی مطرح است که ما شعارهایی همچون “هرخانه یک کارخانه”، “کار پول نمی سازد، پول کار می سازد” و… را در این مسیر داریم و باید فرهنگی حاکم شود که این شعارها به عنوان فرهنگ عامه پذیرفته شود.

️راهبر نهاد مردمی رسالت با اشاره به بُعد خانواده و اشتغال گفت: یکی از مسائل اصلی کشور مهاجرت است، مهاجرت از روستاها به شهرهای کوچک و از شهرهای کوچک به شهرهای بزرگ است که دلیل آن معیشت و کار است.

️وی با تاکید بر اینکه مهاجرت به شهرهای بزرگ تضعیف بنیان خانواده را به دنبال دارد، یادآور شد: در محیط های اجتماعی شهرهای کوچک و روستاها از سوی مردم هم می توان معیشت ایجاد کرد که به دنبال آن بنیان خانواده هم تقویت می شود. حسین زاده گفت: این اتفاقات نیازمند تکنولوژی های نرمی است و ما در مجموعه نهاد مردمی رسالت با ابزارهای مختلفی آن را دنبال می کنیم.

️مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت گفت: ۸۰ درصد جامعه نیازمند شمولیت مالی هستند تا همه در هرجای کشور به منابع خرد مالی آسان، ارزان وشرعی دسترسی داشته باشند و معمولا کارو‌کسب های خرد و خانگی نیازمند نظاماتی هستند که بتواند اینها را مدیریت کند و برای همه اینها ابزارسازی از جنس مدرن لازم است.

️راهبر نهاد مردمی رسالت تاکید کرد: در بعد قرض الحسنه سال گذشته بیش از دومیلیون ویکصد هزار فقره وام به ارزش بیش از ۱۹۰ همت پرداخت شده است که حدود نیمی از آن درزمینه کارآفرینی اجتماعی صرف شده است.

حسین زاده در ادامه انجمن حامیان فرهنگ قرض الحسنه و کارآفرینی اجتماعی را یک کنسرسیوم فعالیت های اجتماعی عنوان کرد و گفت: این انجمن در حال حاضر ۱۰میلیون عضو دارد و روزانه به صورت غیرحضوری پنج هزار نفر به این تعداد اضافه می شود. همچنین تمام فعالیت های سازمان های رهیاری در قالب ۲۵ سامانه و به صورت غیرحضوری انجام می شود.

 

تبلیغات متنی

ارسال دیدگاه