// کد مطلب: ۱۷۲۹۲۵

پژوهشکده بیمه

لازمه حضور فعال پژوهشکده بیمه در تدوین قوانین و مقررات/ صنعت بیمه چالش هایی در جذب نخبگان دانشگاهی دارد

لازمه حضور فعال پژوهشکده بیمه در تدوین قوانین و مقررات/ صنعت بیمه چالش هایی در جذب نخبگان دانشگاهی دارد
لینک کوتاه کپی شد

پژوهشکده بیمه، زمانی می‌تواند به درستی به وظایف خود عمل کند که در تدوین پشتوانه علمی قوانین و مقررات، شناسایی نیازهای آموزشی و پژوهشی و ارایه راه‌حل‌های کاربردی حضوری فعال داشته باشد.

به گزارش خبرنگار « طلانیوز »، لیلی نیاکان، سرپرست پژوهشکده بیمه و رییس سی و یکمین همایش بیمه و توسعه و دوازدهمین همایش بین‌المللی بیمه و توسعه در یک نشست خبری به مناسبت روز ملی بیمه اظهار داشت: ۱۳ آذر، مصادف با روز ملی بیمه، اهمیت ویژه‌ای برای صنعت بیمه دارد و پژوهشکده بیمه نیز در راستای رسالت خود تلاش می‌کند تا برنامه‌ای شایسته و متناسب با شأن این صنعت برگزار کند.

وی در ادامه افزود: هدف از برگزاری این همایش، تقویت جایگاه علمی و عملیاتی صنعت بیمه و فراهم کردن بستری برای تبادل نظر میان متخصصان و فعالان این حوزه است. امسال نیز با گسترش دامنه همایش، شرکت‌های بیشتری در این رویداد حضور خواهند داشت و افرادی تأثیرگذار برای مشارکت و ارایه ایده‌های نو دعوت شده‌اند.

نیاکان با بیان اینکه پژوهشکده بیمه با رویکرد گسترش تعامل سازنده با سازمان‌ها و نهادهای مختلف، به‌ویژه ارکان صنعت بیمه، به دنبال ایفای نقش مؤثر خود به‌عنوان بازوی پژوهشی این صنعت است و لازمه این تأثیرگذاری، هم‌راستایی برنامه‌های پژوهشی و آموزشی با مسایل و نیازهای مختلف صنعت بیمه است. ما بر این باوریم که پژوهشکده زمانی می‌تواند به درستی به وظایف خود عمل کند که در تدوین پشتوانه علمی قوانین و مقررات، شناسایی نیازهای آموزشی و پژوهشی و ارایه راه‌حل‌های کاربردی حضوری فعال داشته باشد.

سرپرست پژوهشکده بیمه با تاکید بر اینکه این پژوهشکده آماده دریافت نیازهای پژوهشی و آموزشی از سوی بیمه مرکزی، شرکت‌های بیمه و سایر فعالان این صنعت است، گفت: اعتقاد ما بر این است که پژوهش تنها زمانی اثربخش و کاربردی خواهد بود که در ارتباط تنگاتنگ با ارکان صنعت صورت بگیرد و بتواند به طور مستقیم در حل چالش‌ها و توسعه دانش صنعت نقش داشته باشد.

نیاکان، آموزش تخصصی و مدیریت دانش را نیز از دیگر برنامه‌های محوری پژوهشکده بیمه برشمرد و تصریح کرد: با بهره‌گیری از امکانات موجود، پژوهشکده آمادگی برگزاری کارگاه‌های آموزشی متناسب با نیازهای صنعت بیمه را دارد. این دوره‌های آموزشی، که با هدف تقویت دانش تخصصی و مهارت‌های حرفه‌ای طراحی شده‌اند، نقش کلیدی در توسعه توانمندی‌های نیروی انسانی و ارتقای سطح خدمات صنعت بیمه ایفا می‌کنند. ما با جدیت در این مسیر گام برمی‌داریم تا بتوانیم به عنوان یک نهاد علمی و پژوهشی پیشرو، پاسخگوی نیازهای صنعت بیمه و جامعه باشیم.

وی با اشاره به اینکه در نشست‌ها و دوره‌های برگزار شده در روزهای اخیر و سنوات گذشته، تلاش شده تا تأثیرگذاری و نقش کلیدی پژوهشکده در صنعت بیمه تقویت شود، گفت: پژوهشکده بیمه همواره تلاش داشته تا نقش اتاق فکر صنعت بیمه را ایفا کند؛ هرچند در دوره‌های مختلف، قوت‌ها و ضعف‌هایی در این مسیر وجود داشته، اما هدف اصلی ما همواره ایجاد بستری برای تفکر استراتژیک و ارایه راه‌حل‌های نوآورانه برای مسائل صنعت بوده است. در واقع با توجه به اینکه پژوهشکده یک نهاد پژوهشی در دل یک صنعت حرفه‌ای است، اقدامات ما بر اساس برنامه راهبردی پژوهشکده، اسناد بالادستی و تعامل سازنده با بیمه مرکزی، سندیکای بیمه‌گران، انجمن‌های حرفه‌ای و تخصصی و شرکت‌های بیمه طراحی و اجرا می‌شود.

 

 

تبلیغات متنی

ارسال دیدگاه