// کد مطلب: ۱۶۵۹۹۸

تولید پارس | توقف تولید پارس | خودرو جایگزین پارس

تولید پژو پارس فقط تا پایان خرداد ادامه دارد | چه خودرویی جایگزین پارس میشود؟

تولید پژو پارس فقط تا پایان خرداد ادامه دارد | چه خودرویی جایگزین پارس میشود؟
لینک کوتاه کپی شد

طبق اعلام قبلی سازمان استاندارد، تولید پژو پارس فقط تا پایان خرداد ماه ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت و به همین دلیل بهتر است حواله داران طرح تبدیل ها اعلامی برای این سدان قدیمی را جدی بگیرند.

به گزارش طلانیوز: طبق اعلام قبلی سازمان استاندارد تیپ های مختلف پژو پارس اعم از XUP و TU5 فقط تا پایان خرداد ماه ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت و بهتر است حواله داران نسبت به طرح های تبدیل اعلامی برای پارس توجه ویژه تری داشته باشند.

همان طور که در جریان هستید پژو پارس به طور موقت برای سال ۱۴۰۳ مجوز تولید خود را با دردسرهای زیاد اخذ کرد اما این روند تولید قرار نیست ادامه دار باشد و سازمان استاندارد به ایران خودرو مهلت داده فقط تا پایان خرداد ماه این سدان محبوب و جذاب برای ایرانی ها را در خط نگهدارد.

به این ترتیب حواله دارانی که تا به حال پارس به آن ها تخصیص نیافته و اولویت آن ها فرا نرسیده مجبور اند از میان طرح تبدیل های مربوط به این سدان یک گزینه انتخاب کنند. لازم به ذکر است که تا به حال ایران خودرو برای جایگزین پارس تا به حال طرح تبدیل به سورن پلاس، تارا و ۲۰۷ را اعلام کرده و خریدار می تواند از میان گزینه های پیش رو خودرویی که مدنظر آن ها است را انتخاب کنند.

البته مهم ترین و جدی ترین جانشین پارس در ایران خودرو سورن پلاس ۸۵ گانه خواهد بود که از نظر فنی، کابین، سواری و … به سدان فرانسوی نزدیک تر است. از این رو شرکت ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات برای جایگزینی سورن پلاس به جای پارس برای حواله داران در نظر گرفته تا با دغدغه کمتری سورن پلاس گران تر را انتخاب کنند.

 

مشخصات فنی سورن پلاس XU7P

پیشرانه سورن پلاس بهینه از نوع XU7P با حجم دقیق ۱۷۶۱ سی سی و ۸ سوپاپ است. این پیشرانه توانایی تولید ۹۸ اسب‌ بخار قدرت در ۵۵۰۰ دور در دقیقه و ۱۴۶ نیوتن‌ متر گشتاور در ۴۶۰۰ دور در دقیقه را داراست. این خودرو از یک جعبه دنده دستی ۵ سرعته برای رساندن قدرت موتور به چرخ‌ های جلو بهره می گیرد. مصرف ترکیبی این خودرو ۷.۰۶ لیتر در صد کیلومتر و شتاب صفر تا صد آن هم ۱۳ ثانیه اعلام شده است. وزن خودرو بدون سرنشین با مخزن سوخت پر و بدون تجهیزات اضافی هم ۱۲۴۰ کیلوگرم است.

 

امکانات ایمنی و رفاهی

سورن پلاس مجهز به پیشرانه XU7P در موارد رینگ و کروز کنترل با کد کلاس ۳۰ نسخه EF7 متفاوت است. این نسخه از سورن پلاس در سایت ایران خودرو با کد کلاس ۵۸۴۰۲ شناخته می شود. این تیپ از نظر امکانات ایمنی و رفاهی دارای مواردی همچون ترمز ضد قفل، ترمز جلو دیسکی، ترمز عقب کاسه ای، سیستم کمکی ترمز، سیستم کمکی شروع حرکت در سربالایی، سیستم کنترل پایداری و کشش، دو عدد ایربگ، فرمان هیدرولیکی، سیستم تهویه اتومات، سیستم مالتی مدیا، چراغ مه شکن جلو و عقب، قابلیت تنظیم ارتفاع نور چراغ‌ جلو از داخل خودرو، چراغ جلو مجهز به چراغ روز، چراغ عقب جدید با لنزهای شفاف، چراغ نقشه خوان، سیستم روشنایی ترک خودرو (Follow Me Home)، روشن شدن چراغ های عقب همزمان با چراغ روز، آینه ‌های کناری برقی تاشونده راهنمادار، جمع کردن برقی آینه‌ های کناری از داخل اتاق و روی سوییچ، سنسور دنده عقب، دوربین دید عقب، اخطار کاهش باد لاستیک، رینگ های ۱۵ اینچ فولادی، تنظیم پشتی صندلی راننده و سرنشین جلو به صورت برقی، بازکن درِ صندوق عقب از داخل اتاق و روی سوییچ، دسترسی به صندوق از داخل، نمایشگر روی داشبورد (MFD) به همراه Trip Computer بر روی پوسته بالایی داشبورد، سیستم راهنمای تعویض دنده و…‌‌ است.

سورن پلاس خودرویی مطابق با استانداردها ۸۵گانه، دارای ویژگی‌های مناسب فنی و عملکردی مطلوب، می‌تواند گزینه ارزنده ای باشد.

 

/منبع: اسب بخار

تبلیغات متنی

ارسال دیدگاه