// کد مطلب: ۱۶۲۵۶۱

رپرتاژ اگهی /

چطور با مبالغ کم سرمایه‌گذاری کنیم؟

چطور با مبالغ کم سرمایه‌گذاری کنیم؟
لینک کوتاه کپی شد

از گذشته تا به امروز، افراد همیشه به فکر حفظ ارزش دارایی و افزایش آن از طریق سرمایه گذاری هستند. سرمایه گذاری روش‌های مختلفی دارد که هر شخص با توجه به میزان ریسک‌پذیری، مدت زمان سرمایه گذاری و دارایی مد‌نظر خود می‌تواند یک روش مناسب و کارآمد را انتخاب کند.

از روش‌های رایج سرمایه گذاری می‌توان به سرمایه گذاری در ملک، طلا، خودرو، زمین، سهام و صندوق‌های سرمایه گذاری اشاره کرد.

اغلب مردم بر این باورند که سرمایه گذاری حتما باید با مبالغ کلان انجام شود و همین دلیل باعث می‌شود که سرمایه گذاری انجام ندهند، با این وجود که امکان سرمایه گذاری با پول کم هم وجود دارد. در ادامه به شرح چند روش سرمایه گذاری با مبالغ کم می‌پردازیم.

 

سرمایه گذاری در طلا

سرمایه گذاری در طلا از دیرباز در بین مردم محبوب بوده است و به دو روش فیزیکی و غیر‌فیزیکی انجام می‌شود. روش فیزیکی یعنی طلای آب شده، دست دوم، سکه و … را به صورت فیزیکی خریداری کنید. این روش معایبی همچون ریسک سرقت، نرخ بالای اجرت و کارمزد و ریسک عدم اصالت طلا را دارد که باعث می‌شود روش غیر‌فیزیکی راه مناسب‌تری برای سرمایه گذاری در طلا باشد.

روش غیر‌فیزیکی به این صورت است که از طریق بازار بورس می‌توان با مبلغ کم و با کارمزدی کمتر از خرید فیزیکی در طلا سرمایه گذاری کرد و همچنین دغدغه‌ای برای نگه‌داری و امنیت آن که یکی از معایب روش فیزیکی است را نداشته باشیم.

از روش‌های غیر‌فیزیکی سرمایه‌گذاری در طلا می‌توان به خرید گواهی سپرده سکه و شمش طلا در بورس کالا و خرید صندوق‌های سرمایه‌گذاری طلا اشاره کرد.

سرمایه گذاری در بازار بورس

سرمایه گذاری در بورس که اخیرا در بین مردم گسترش پیدا کرده است، یکی دیگر از روش‌های سرمایه گذاری با مبالغ اندک است که خود نیز به چندین روش تقسیم می‌شود.

سرمایه گذاری در بازار بورس،  آنلاین و بدون نیاز به حضور فیزیکی است که از ویژگی‌های مثبت این روش محسوب می‌شود. در ادامه به توضیح روش‌های سرمایه گذاری در بازار بورس می‌پردازیم.

  •  سرمایه گذاری مستقیم در بورس: در این روش فرد باید شخصا اقدام به خرید و فروش سهام نماید که این روش نیازمند دانش بورسی و تجربه و زمان کافی برای تحلیل و انجام معاملات است. در این روش از سرمایه گذاری اگر فرد دانش کافی نداشته باشد احتمال ضرر و زیان افزایش می‌یابد. همچنین امکان سرمایه گذاری در سهام با حداقل مبلغ ۵۰۰ هزار نیز فراهم است.

در روش سرمایه گذاری مستقیم در بازار بورس، خرید عرضه اولیه یک روش کم ریسک با مبالغ اندک محسوب می‌شود که در بین مردم محبوب است. شرکت‌های خصوصی و دولتی که شرایط ورود به بازار سرمایه را دارند، برای تامین سرمایه مورد نیاز خود، بخشی از سهام خود را به عنوان عرضه اولیه در بازار بورس عرضه می‌کنند. عرضه‌های اولیه معمولا بازدهی قابل قبولی داشته و با مبالغ کمتر از ۵۰۰ هزار تومان هم امکان سرمایه گذاری دارند.

  • سرمایه گذاری غیر مستقیم در بورس: صندوق‌های سرمایه گذاری از روش‌های غیر مستقیم سرمایه گذاری در بازار بورس محسوب می‌شوند. در این روش نیازی نیست که فرد دانش بورسی و زمان لازم برای سرمایه گذاری داشته باشد. در واقع فرد سرمایه خود را در اختیار متخصصان بورسی و کارشناسان خبره دارای مجوزهای لازم از سمت سازمان بورس قرار می‌دهد تا سرمایه گذاری را برایشان انجام دهند.

    صندوق‌های سرمایه گذاری انواع مختلفی دارند که می‌توان به صندوق‌های درآمد ثابت، سهامی، شاخصی، مختلط، اهرمی، تضمین اصل سرمایه و بخشی اشاره کرد، همین تنوع باعث شده است که برای هر فرد براساس میزان دارایی و ریسک‌پذیری و مدت زمان سرمایه گذاری یک صندوق مناسب وجود داشته باشد. حتی با سرمایه ۱۰۰ هزار تومان هم می‌توان در برخی از صندوق‌ها سرمایه گذاری کرد.

 

سرمایه گذاری در بانک

یکی دیگر از روش‌های سرمایه گذاری با مبالغ اندک، سرمایه گذاری در بانک است که یک روش کم‌‌ریسک و البته کم بازده است. با هر مبلغی امکان سرمایه گذاری در بانک وجود دارد. از معایب این روش این است که ممکن است با توجه به تورم، ارزش پول شما حفظ نشود و پس از مدتی ارزش پول شما کم‌تر شود و در‌مقابل سود ناچیزی برای شما داشته باشد و همچنین در صورت خروج پول زودتر از موعد از حساب در سپرده‌گذاری بلند‌مدت به علت وجود نرخ شکست از سود کمتری برخوردار شوید.

در پایان باید این نکته را مد‌نظر قرار دهید که بهتر است برای تجربه یک سرمایه‌گذاری اصولی، درباره روش‌های مختلف سرمایه‌گذاری مطالعه کافی داشته باشید و متناسب با شرایط خود بهترین گزینه را برای سرمایه‌گذاری انتخاب کنید.

 

 

 

 

تبلیغات متنی

ارسال دیدگاه