ایمیدرو
آغاز فرآیند هشتمین دوره ممیزی عملکرد HSE مدیران واحدهای تابعه ایمیدرو
فرآیند هشتمین دوره ممیزی عملکرد HSE مدیران واحدهای تابعه ایمیدرو از هفته گذشته آغاز شد.
به گزارش خبرنگار ما از روابط عمومی ایمیدرو، این سازمان با هدف ارتقای سطح عملکرد ایمنی، بهداشت و محیط زیست شرکت های تابعه تا دستیابی به تحقق چشم انداز ” هدف صفر” در سطح مجموعه ایمیدرو، دوره های ممیزی را به صورت سالانه برگزار می کند.
امسال نیز هشتمین دوره ممیزی عملکرد HSE مدیران واحدهای تابعه ایمیدرو با هدف رشد ۵ درصدی عملکرد این حوزه برگزار و در آن ۶۴ واحد، پیش ممیزی و ممیزی می شوند. پس از اتمام فرآیند دوره، طی همایشی در ماه مهر، از واحدهای دارای سطح عملکرد عالی و خوب با حضور رئیس هیات عامل این سازمان تقدیر خواهد شد.
حضور واحدهای جدید در ممیزی امسال
در هشتمین دوره ممیزی عملکرد HSE مدیران واحدهای تابعه ایمیدرو، واحدهای فولادی مستقر در منطقه سنگان، شرکت سنگ آهن مرکزی و مجتمع های چهارگانه شرکت ملی صنایع مس ایران، برای نخستین بار در دوره ممیزی ایمیدرو حضور می یابند. در این دوره، حدود ۱۲۰ نفر سرممیز و ممیز از همکاران واحدهای تابعه، حضور خواهند داشت. این گروه، طی روزهای هفدهم تا ۲۲ اردیبهشت، آموزش های تخصصی را فرا می گیرند.
با توجه به ایجاد سامانه ممیزی عملکرد، خود ارزیابی واحدها و بارگزاری مستندات توسط واحدهای مورد ممیزی از تاریخ ۲۵ فروردین تا ۲۲ اردیبهشت صورت می گیرد.
در فرآیند ممیزی نیز، ۲۲ بخش مرتبط با حوزه سیستم بهداشت، ایمنی و محیط زیست مورد پایش قرار می گیرند. بازبینه (چک لیست) این فرآیند دارای ۵۰۰ امتیاز بوده و براساس امتیاز کسب شده، واحدهای مورد ممیزی در ۷ سطح رتبه بندی می شوند. هدف نهایی، رسیدن کل واحدها به سطح عملکرد عالی سه ستاره است.
پیش بینی می شود در ممیزی امسال، زمان ارسال گزارش ها به واحدهای ممیزی، به ۲ هفته پس از اجرای ممیزی کاهش یابد. برنامه ممیزی سال جاری نیز برای ۹ هفته از تاریخ ۲۹ اردیبهشت ماه الی ۳۱ مرداد برنامه ریزی شده است.
هفتمین ویرایش در بازبینه (چکلیست) امسال
نخستین دوره ممیزی عملکرد HSE مدیران واحدهای تابعه ایمیدرو از سال ۹۶ شروع شد و هدف گذاری صورت پذیرفته تا ۵ دوره اول ممیزی، تامین زیر ساخت های مورد نیاز حوزه HSE بود که خوشبختانه در بیشتر واحدهای گروه هدف تا حد مطلوب تامین شد.
با توجه به دستیابی به اهداف تعیین شده در این دوره ها، بر تغییر روند ممیزی برای دستیابی به چشم انداز ” هدف صفر” با تمرکز بر بخش های سیستمی و عملیاتی تصمیم گیری شد. این تغییر نشان از روند پویای اجرای برنامه ممیزی است و در هر ممیزی، با بررسی موارد مرتبط با روند اجرا و اهداف در نظر گرفته شده، نحوه اجرای نیز تغییر می کند به گونه ای که در دوره فعلی، هفتمین ویرایش بازبینه ممیزی مبنای ارزیابی خواهد بود.
ارسال دیدگاه