ایدرو
آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا
رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) از آمادگی این سازمان برای همکاری با کشورهای آفریقایی در ایجاد یا تکمیل زنجیره صنایع معدنی، نفت و گاز و صنایع تبدیلی خبر داد.
رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در نشست تخصصی دومین اجلاس ایران و آفریقا با اشاره به اینکه توسعه همکاری با کشورهای آفریقایی در اولویتهای همکاریهای بین المللی ایران قرار دارد، گفت: بررسیها نشان میدهد کشورهای آفریقایی در سالهای اخیر تحرک خوبی در عرصه توسعه صنعتی داشته اند به طوری که بیشتر اقلام ۱۰ گروه اول وارداتی به این قاره، محصولات و ماشین آلات صنعتی است.
بابک احمدی افزود: آمارها نشان میدهد ۸ کشور از ۱۰ کشور اول صادرکننده به آفریقا جزء فهرست ۱۰ کشور اول واردکنندگان از این قاره هستند که این امر نشان میدهد راهکار مناسب همکاری با کشورهای آفریقایی در ایجاد یک رابطه دوطرفه است.
معاون وزیر صمت در ادامه با اشاره به ظرفیتها و منابع طبیعی قاره آفریقا در ۳ بخش معادن، نفت و گاز و زمینهای حاصلخیز کشاورزی، هدفگذاری فعالیت ایران در آفریقا را در ایجاد یا تکمیل زنجیره صنایع معدنی، نفت و گاز و صنایع تبدیلی بیان کرد.
احمدی تصریح کرد: ایران نگاه برابر برای همکاری با کشورهای آفریقایی دارد و به دنبال یک رابطه برد- برد و استفاده مکمل از ظرفیتهای یکدیگر است.
رئیس هیات عامل ایدرو، صدور خدمات فنی و مهندسی و توسعه مدیریت را از دیگر بسترهای همکاری عنوان و ابراز امیدواری کرد: ایران و کشورهای آفریقایی در حوزه همکاریهای صنعتی با صبر و حوصله و استمرار تعاملات به سطح مناسبی از همکاریهای دو جانبه برسند.
در ادامه این نشست «انگت روبارد هیپولیت جین پاول» وزیر صنایع کوچک و متوسط کشور آفریقای مرکزی گفت: ما نیاز مبرم به توانمندیهای صنعتی، دانش فنی و همچنین نیروی انسانی متخصص داریم.
وی با تاکید بر ابنکه سیاست کلی کشورش در گسترش همکاریهای جنوب-جنوب (کشورهای در حال توسعه) است، تصریح کرد: با توجه به محدودیتهای بانکی درصدد این هستیم که بحث صادرات و واردات دو طرفه باشد تا بخشی از این مشکلات حل شود.
بر اساس گزارش ایسنا، نشست تخصصی صنعت دومین اجلاس ایران و آفریقا با حضور معاونان وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیران صنایع و تجارت سه کشور آفریقایی و فعالان بخش خصوصی در محل پژوهشگاه سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد.
ارسال دیدگاه