// کد مطلب: ۱۷۴۲۷۶

معاون خرید فولاد مبارکه خبر داد؛

حضور فولاد مبارکه در ششمین جشنواره ملی فولاد ایران در ۲ فصل و ۵ محور

حضور فولاد مبارکه در ششمین جشنواره ملی فولاد ایران در ۲ فصل و ۵ محور
لینک کوتاه کپی شد

معاون خرید فولاد مبارکه گفت: فولاد مبارکه در ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران در ۲ فصل و ۵ محور حضور می‌یابد، فصل اول حول محورهای بومی‌سازی مواد اولیه مصرفی بر اساس تجهیزات خواهد بود و فصل دوم به توسعه تکنولوژی با محوریت بهره‌وری، کاهش مصرف انرژی، مسائل آب، محیط زیست و اقتصاد چرخشی و همچنین تحول دیجیتال و هوشمندسازی اختصاص دارد.

مصطفی عطایی‌پور، معاون خرید فولاد مبارکه در گفت‌وگو با خبرنگار ایراسین با اشاره به برگزاری ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران از ۱۸ تا ۲۰ دی ماه سال جاری اظهار کرد: این نمایشگاه به منظور ارائه نیازهای شرکت‌های سازنده و دانش بنیان در راستای تأمین نیازها از سال ۹۷ آغاز شده و ما در تلاش هستیم تا شرکت‌های زیادی را در بستر این نمایشگاه شناسایی و به بانک اطلاعاتی فولاد مبارکه اضافه کنیم.

وی با بیان اینکه سال گذشته و پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران بیشتر به منظور بومی‌سازی و ساخت داخل، به ویژه در زمینه قطعات و تجهیزات، برگزار می‌شود، تصریح کرد: این جشنواره فرصتی برای شناسایی نیازهای شرکت‌های سازنده و دانش‌بنیان و همچنین انتقال دانش فنی در راستای بومی‌سازی و ساخت داخل است.

معاون خرید فولاد مبارکه افزود: فولادمبارکه در ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران در ۲ فصل و ۵ محور حضور می‌یابد، فصل اول حول محورهای بومی‌سازی مواد اولیه مصرفی بر اساس تجهیزات خواهد بود و فصل دوم به توسعه تکنولوژی با محوریت بهره‌وری، کاهش مصرف انرژی، مسائل آب، محیط زیست و اقتصاد چرخشی و همچنین تحول دیجیتال و هوشمندسازی اختصاص دارد.

وی همچنین به ارائه دستاوردهای فولاد مبارکه در این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: هدف ما انتقال دانش فنی و اشتراک‌گذاری بین شرکت‌های فولادی و معدنی و همچنین شناسایی نیازمندی‌های فولاد مبارکه در این محورهاست. در این راستا، چند نشست تخصصی نیز برای درس‌آموخته‌های پروژه‌های بومی‌سازی و انتقال تجربه به منظور دستیابی به چشم‌اندازهای برندسازی برگزار خواهد شد.

عطایی‌پور تأکید کرد: در این نمایشگاه، همه کارشناسان، مدیران و صاحب‌نظران در حوزه‌های مختلف از فولاد مبارکه حضور خواهند داشت تا به شکل مؤثری بحث و تبادل نظر با افراد متخصص و شرکت‌های دانش‌بنیان داشته باشیم و به این ترتیب، فرایند بومی‌سازی و ساخت داخل را توسعه دهیم و سطح دانش فنی را ارتقا بخشیم.

 

تبلیغات متنی

ارسال دیدگاه