// کد مطلب: ۱۷۷۹۲۳

مهرداد ناجی با اشاره به حمایت های ایمیدرو خبر داد:

ورود MMTE به باشگاه بین المللی طراحان کوره های قوس الکتریکی در صنایع فولاد/ صرفه جویی ارزی، کاهش زمان ذوب و مصارف انرژی؛ از مزیت های این دانش ایرانی

ورود MMTE به باشگاه بین المللی طراحان کوره های قوس الکتریکی در صنایع فولاد/ صرفه جویی ارزی، کاهش زمان ذوب و مصارف انرژی؛ از مزیت های این دانش ایرانی
لینک کوتاه کپی شد

شرکت ایرانی MMTE برای نخستین بار در کشور، به دانش فنی طراحی، نوسازی و بهینه سازی کوره های قوس الکتریکی و پاتیل در صنایع فولاد دست یافت.

به گزارش خبرنگار ما از روابط عمومی ایمیدرو، مهرداد ناجی عصر امروز در یک نشست رسانه ای با اعلام خبر فوق، افزود: با توجه به وجود برخی موانع و محدودیت های بین المللی و دشوار تر شدن دسترسی صنایع معدنی و فولاد کشور به دانش فنی مورد نیاز توسعه و بهسازی طرح ها، شرکت “ام ام تی ایی” به عنوان بازوی فنی و مهندسی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و همچنین به پشتوانه توان فنی و سرمایه انسانی مجرب خود، در راستای ایجاد خودکفایی تکنولوژیکی در توسعه زنجیره ارزش فولاد، اینک موفق به تحقق ایرانی سازی دانش فنی طراحی کوره های قوس و پاتیل در صنایع فولاد شد.

وی در این نشست که حسن شاهرخی رئیس هیات مدیره “ام ام تی ایی” نیز حضور داشت، حمایت های مهندس آقاجانلو رئیس هیات عامل ایمیدرو از این برنامه را یادآور شد و اظهار داشت: در پی دستیابی به دانش طراحی، ساخت، بازسازی و نوسازی کوره ها به عنوان مهمترین بخش حوزه فولاد، ایران به باشگاه طراحان این دانش فنی ورود پیدا کرد به طوری که با این تحول اساسی، ایران در شمار کشور های توسعه یافته دارنده دانش فنی طراحی کوره های قوس و پاتیل قرار گرفت.

ناجی درباره مزیت های به کارگیری دانش ایرانی در این حوزه گفت: پائین آمدن زمان ذوب از متوسط ۱٫۵ تا دو ساعت به ۴۵ دقیقه، به کاهش مصرف انرژی برق به میزان حدود ۳۰درصدی و همچنین افت قابل توجه هزینه ها می انجامد.

وی به بیان دو موضوع راهبردی صنعت فولاد پرداخت و گفت: تامین امنیت سرمایه گذاری صنعت فولاد در “سال سرمایه گذاری برای تولید” و نیز تحقق صرفه جویی در مصارف انرژی کارخانه های فولاد با هدف مدیریت ناترازی انرژی، از ضرورت های ویژه برای نگهداشت و افزایش تولید و عرضه داخلی و صادراتی فولاد تلقی می شود.

کمک برنامه های نوسازی کوره های قوس الکتریکی

به گفته مدیر عامل MMTE، این دستاورد به تمامی برنامه های سرمایه گذاری توسعه و احداث صنایع فولاد این امکان را می دهد که بدون دغدغه، دانش فنی مورد نیاز خود برای احداث، بهینه سازی و بازسازی کوره های قوس الکتریکی و پاتیلی را از یک شرکت کاملا ایرانی به کار گیرند.

ناجی به اشاره به اینکه هم اینک حدود ۵۰کوره قوس الکتریکی در صنعت فولاد در حال فعالیت است، گفت: دانش به دست آمده، شرایط مساعدی را برای بازسازی یا بهینه سازی کوره های قدیمی با هدف افزایش راندمان تولید، فراهم کرده است.

مدیر عامل ام ام تی ایی، همچنین به صرفه جویی ارزی دانش ایرانی را مورد تاکید قرار داد و گفت: ایجاد مانعی برای خروج میلیون ها دلار در سال، بخش دیگر اثرات به کارگیری توان متخصصان داخلی است.

توجه به بازارهای صادراتی

ناجی در بخش دیگری از سخنانش به هدفگذاری بازارهای صادراتی اشاره کرد و افزود: “MMTE” هدفگذاری مناسبی برای عرضه تکنولوژی جدید خود به عنوان یک شرکت دانش بنیان ایرانی به بازارهای منطقه ای به ویژه حضور موثر و فراگیر در بازارهای آسیای میانه، روسیه و منطقه منا آغاز کرده است.

در مسیر فولاد سبز

مدیر عامل ام ام تی ایی تصریح کرد: خوشبختانه با بدست آوردن این دانش و اخذ تاییدیه های جهانی که به صرفه جویی مناسب در مصارف سوخت می انجامد، ایران در راستای عمل به تعهدات بین المللی کاهش مصارف سوخت های هیدروکربوی و پایبندی به برنامه جهانی کربن صفر، گذار موفقی به سوی تولید فولاد سبز و بدون کربن در ایران خواهد داشت.

 

تبلیغات متنی

ارسال دیدگاه