// کد مطلب: ۱۷۳۱۲۳

سندیکای بیمه‌گران ایران

ضرورت نهادینه‌سازی تفکر سیستمی در برنامه‌ها و اقدامات صنعت بیمه

ضرورت نهادینه‌سازی تفکر سیستمی در برنامه‌ها و اقدامات صنعت بیمه
لینک کوتاه کپی شد

دبیرکل سندیکای بیمه‌گران ایران، تفکر سیستمی را رویکردی اجتناب‌ناپذیر برای مدیریت چالش‌ها و بهره‌گیری از فرصت‌های موجود در صنعت بیمه دانست که به واسطه آن می‌بایست، محیط پیچیده صنعت بیمه و فضای کنونی اقتصاد کشور را به سمت توسعه پایدار، بهبود کیفیت خدمات و افزایش اعتماد و رضایت مردم سوق داد.

به گزارش خبرنگار ما از روابط عمومی سندیکای بیمه‌گران ایران، در آیین افتتاحیه سی‌و‌یکمین همایش ملی و دوازدهمین همایش بین‌المللی بیمه و توسعه که روز سه‌شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۳ با حضور مقامات کشوری، مدیران ارشد و فعالان صنعت بیمه در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد، دکتر پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران بر لزوم رعایت اصل انصاف و عدالت، حل مشکل ناترازی‌ها و توزیع عادلانه خدمات بیمه درمانی در کشور تاکید کرد. دکتر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز مدیریت ریسک، بکارگیری نرخ‌های فنی، توجه به توانگری که منجر به پرداخت به موقع خسارت می شود را زمینه ساز رضایتمندی مردم برشمرد و بر ضرورت توجه ویژه به بیمه‌های زندگی در راستای افزایش ضریب نفوذ بیمه در کشور تاکید کرد. همچنین رییس کل بیمه مرکزی نیز ضمن ارائه آماری از عملکرد صنعت و وضعیت بیمه در کشور، خواستار توجه ویژه به دو اصل منطق و انصاف از سوی نهادهای تصمیم گیرنده و نظام حکمرانی شد.

در ادامه دبیرکل سندیکای بیمه‌گران ضمن تبریک سالروز بیمه و قدردانی از تلاش دست‌اندرکاران برگزاری همایش، بر ضرورت نهادینه‌سازی تفکر سیستمی در کلیه برنامه‌ها و اقدامات صنعت بیمه تاکید کرد.

پورکیانی فقدان جریان مؤثر تفکر سیستمی در صنعت بیمه را از دلایل فاصله با استانداردهای جهانی و نقطه مطلوب برشمرد و تصریح کرد: وضع مقررات، تنظیم‌گری، نظارت، آموزش و پژوهش، مؤلفه‌های مؤثر بر فضای کسب و کار بیمه، طراحی سیاست‌های انقباضی و انبساطی در تأسیس شرکت‌های بیمه و اعطای مجوزهای نمایندگی، چیدمان زنجیره‌های ارزش در صنعت، خلق ارزش و بسیاری موضوعات مرتبط دیگر می‌بایست همزمان و همراه با یکدیگر، متناسب با ذائقه مخاطب و مبتنی بر پایداری کل اجزاء صنعت و ایجاد آرامش برای تمامی زیست‌بوم فعالیت‌های بیمه‌گری شکل گیرد.

وی تصریح کرد: جوهره صنعت بیمه با اعتماد، امانت‌داری و حسن نیت عجین شده است و اگر اعتماد مردم در سایر صنایع، «بخشی» از نیاز آن‌هاست، در بیمه «تمامی» این نیاز عنصر اعتماد است. لذا باید بپذیریم که مخاطبین صنعت بیمه، خواهان شفافیت و حمایت از حقوق بیمه گذاران و زیاندیدگان، قانونمداری و اخلاق حرفه‌ای و خدمات بیمه‌ای به‌روز هستند وتناسب ساز و کار صنعت بیمه با ذائقه و انتظارات مخاطبین، فاصله صنعت با مردم را کاهش داده و مقدمه رضایتمندی آحاد مردم را فراهم خواهد ساخت. بنابراین نیازمند پویشی ملموس و کاملاً منسجم و هدفمند برای درک انتظارات عمومی از صنعت بیمه هستیم.

در ادامه برنامه‌های علمی و گرامیداشت روز بیمه، ضمن معرفی غلامعلی غلامی به عنوان چهره ماندگار صنعت بیمه در سال ۱۴۰۳، از کتاب سال، پژوهشگر برتر، ایده برتر، پارسای برتر، کارمندان و مدیران نمونه صنعت بیمه قدردانی به عمل آمد.

همچنین ۸ پنل تخصصی شامل پنل سندیکای بیمه‌گران ایران، پنل انجمن حرفه‌ای صنعت بیمه، پنل ارائه برترین‎های صنعت بیمه، پنل همکاری‌های بین‌الملل و ۴ پنل علمی جهت ارائه مقالات، به صورت همزمان طی ساعات ۱۳:۰۰ تا ۱۵:۰۰ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد

گفتنی است آیین اختتامیه همایش نیز با برگزاری نشست نخبگانی با حضور رؤسای کل سابق بیمه مرکزی ج.ا.ایران برگزار گردید.

تبلیغات متنی

ارسال دیدگاه